مجله اینترنتی گیمیس

اگر تغییرات اقلیمی نبود، عصر یخبندان بعدی ۱۱ هزار سال دیگر شروع می‌شد

دوره های یخی دوره های بسیار سردی است که تقریباً در هر 5000 سال اتفاق می افتد ، و قسمت های بزرگی از زمین را برای هزاران سال با صفحات یخ عظیم پوشانده است.

دوره های یخی با دوره های داغ از هم جدا می شوند. در وسط وسط ، یخ به قطب ها می رود و هوای زمین گرم می شود. زمین در حال حاضر در وسط میانگین زمان قرار دارد و آخرین کوه یخ در حدود 2000 سال پیش به اوج خود رسید.

انحراف محوری و نوسان مدار زمین

دانشمندان در گذشته نشان می دهند که موقعیت و زاویه زمین به خورشید می تواند بر تشکیل صفحات یخ تأثیر بگذارد. در اوایل دهه 1980 ، دانشمند صربستان میکوتین میلانکوویچ این واقعیت را مطرح کرد که تغییرات جزئی در انحراف محوری زمین و شکل مدار زمین می تواند منجر به وقایع عظیم یخی شود.

محققان طی صد سال گذشته در حال آزمایش نظریه میلانکوویچ بوده اند. در این راستا ، مطالعه ای که در سال سوم شواهد زمین شناسی یافت می شود نشان می دهد که دو پارامتر زمین (تغییر در انحراف محوری و حرکت تخصصی به معنای این است که حرکت تدریجی در امتداد محور چرخش زمین) در گسترش و عقب نشینی صفحات یخ نقش دارد. با این حال ، نقش دقیق هر یک از پارامترها مشخص نشده است. بارکر و همکارانش اکنون می گویند که آنها در نهایت توانسته اند تأثیر این پارامترها را تعیین کنند.

محور زمین در دمای 1.5 درجه سانتیگراد منحرف می شود ، که باعث می شود تابش انرژی خورشید از هر قطب متفاوت باشد. کج شدن محور زمین به طور طبیعی در چرخه 6000 سال تغییر می کند و گاهی اوقات کوچکتر می شود و گاهی اوقات کمتر.

محور زمین نیز مانند یک چرخ -yoyvi سبک با یک حرکت سبک دریغ می کند. این نوسان باعث می شود میزان انرژی خورشیدی در تابستان مناطق استوایی را تغییر دهد و این تغییرات در حدود 6000 سال اتفاق می افتد.

در مطالعه جدید ، محققان تغییرات در محور زمین و تردید را طی 6000 سال گذشته بررسی کرده اند. آنها همچنین با استفاده از داده های به دست آمده از پوسته های میکروسکوپی به نام مواد آرایشی در رسوب اقیانوس ، گسترش و برداشت صفحات یخ را در این مدت مورد بررسی قرار دادند. به گفته بارکر ، فرکانس نسبی برخی از انواع اکسیژن در فضا نشان می دهد که صفحات یخ در هنگام زنده بودن این موجودات چقدر گسترش یافته است.

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Still hungry? Here’s more