مجله اینترنتی گیمیس

این میوه‌ خطر افسردگی را کاهش می‌دهد

یک مطالعه جدید نشان می دهد که مصرف پرتقال می تواند به کاهش خطر افسردگی کمک کند. مطالعات بر رابطه مثبت بین تغذیه میوه مرکبات و سلامت روان تأکید می کند و نشان می دهد که میوه ها می توانند با تأثیرگذاری بر میکروبی روده ، به بهبود خلق و خوی کمک کنند.

یک مطالعه جدید نشان می دهد که مصرف پرتقال می تواند به کاهش خطر افسردگی کمک کند. مطالعات بر رابطه مثبت بین تغذیه میوه مرکبات و سلامت روان تأکید می کند و نشان می دهد که میوه ها می توانند با تأثیرگذاری بر میکروبی روده ، به بهبود خلق و خوی کمک کنند.

نارنجی به عنوان یکی از میوه هایی که می تواند خطر افسردگی را کاهش دهد ، در یک مطالعه جدید مورد بحث قرار گرفته است. مطالعات قبلی نشان می دهد که تغییرات شیوه زندگی ، به ویژه یک رژیم غذایی سالم ، می تواند به کاهش خطر افسردگی کمک کند. در همین حال ، غذاهایی مانند روغن زیتون ، آجیل و اکنون نارنجی به عنوان عوامل مؤثر بر سلامت روان شناخته می شوند.

افسردگی یک اختلال روانی شایع است که بر روحیه شخص تأثیر می گذارد و طبق آمار ، حدود 5 میلیون نفر در سراسر جهان از این بیماری رنج می برند. عوامل مختلفی مانند سابقه خانوادگی ، تغییرات هورمونی ، استرس و بیماریهای مزمن می توانند باعث افسردگی شوند.

مطالعات اخیر نشان داده است که تغذیه سالم و سبک زندگی کافی ، به ویژه رژیم غذایی سرشار از مواد مغذی ، می تواند به جلوگیری از افسردگی کمک کند. این بار محققان نارنجی را به عنوان یک عامل جدید معرفی کرده اند.

برای این مطالعه ، داده های بیش از 5 زن زندگی متوسط ​​بین 1 تا 2 سال بررسی شده است. در این مطالعه ، شرکت کنندگان به طور دوره ای سؤالاتی در مورد رژیم غذایی و افسردگی خود ارسال کردند. نتایج نشان می دهد که مصرف میوه مرکبات ، به ویژه پرتقال ، با افزایش فراوانی یک نوع باکتری مفید در روده به نام Fausnitzii همراه است.

این باکتری به دلیل خاصیت ضد التهابی و پشتیبانی از سیستم ایمنی بدن شناخته شده است و تأثیر مثبتی بر دستگاه گوارش ، چاقی و حتی دیابت نوع 2 در مطالعات حیوانی دارد. جالب اینجاست که محققان دریافتند که در افراد مبتلا به افسردگی ، باکتری بیشتر در میکروبیوم روده بود.

راج ماهتا ، محقق ارشد دانشگاه هاروارد می گوید: “ما دریافتیم که خوردن پرتقال متوسط ​​در روز می تواند خطر افسردگی را تا 5 ٪ کاهش دهد.” اثر مثبت مربوط به مصرف میوه مرکبات است و با کاهش خطر افسردگی ، بین سایر میوه ها مانند سیب یا موز ارتباطی وجود ندارد.

دانشمندان بر این باورند که باکتری های Faecalibacterium prasnitzii در بهبود خلق و خوی و کاهش افسردگی نقش دارند و بر مسیرهای متابولیکی که به تولید انتقال دهنده های عصبی مانند سروتونین و دوپامین کمک می کنند ، تأثیر می گذارد. این انتقال دهنده های عصبی نه تنها بر نحوه عملکرد دستگاه گوارش تأثیر می گذارد بلکه می تواند به مغز نیز برسد و در نهایت بر روحیه افراد و سلامت روانی تأثیر بگذارد.

این مطالعه نشان می دهد که ساده ترین تغییرات در رژیم غذایی ، مانند اضافه کردن نارنجی به رژیم غذایی روزانه ، می تواند به طور مؤثر خطر افسردگی را کاهش دهد.

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Still hungry? Here’s more