مجله اینترنتی گیمیس

بازگشت سهمیه‌های کسرشده نانوایی‌ها در ماه رمضان

ماه مقدس ماه رمضان ، به عنوان یک ماه روزه و عبادت ، تغییرات مهمی در الگوهای مصرف مواد غذایی مردم ایجاد کرد. یکی از غذاهای مورد استفاده بیش از هر زمان دیگری ، نان است. نان به دلیل ارزش غذایی بالای آن ، وزن مناسب و مصرف افطار و صحرای ، جایگاه ویژه ای در میزهای ماه رمضان دارد.

با افزایش تقاضا برای نان برای افراد ، در حال حاضر تأمین منابع کافی توسط نانوایی ها و مراکز تولید نان مهم است. در صورت عدم تحویل یا دسترسی به دسترسی ، ممکن است مردم نگران تهیه این غذا باشند. بنابراین ، برنامه ریزی دقیق برای تهیه آرد ، افزایش ساعت نانوایی و نظارت بر کیفیت و قیمت نان اقداماتی است که می تواند دسترسی افراد به این محصول مهم را تسهیل کند.

همچنین ، فرهنگ می تواند نقش مهمی در کاهش از دست دادن این ماده مغذی ارزشمند برای جلوگیری از زایمان و ترغیب مردم به خرید در صورت نیاز داشته باشد. با همکاری آژانس های مسئول و نظارت بر الگوی مناسب مصرف ، در حالی که نیازهای مردم را برآورده می کند ، می توان از مشکلات احتمالی توزیع و دسترسی به نان جلوگیری کرد.

در همین حال ، گزارش های مردمی حاکی از آن است که پخت نان از برخی نانوایی ها در ماه رمضان نیازهای شهروندان را برآورده نمی کند و نانوایی ها می گویند کاهش آرد در مواجهه با جستجوی مردم. برخی از نانوایی ها نیز در خرید نان کنجد اولویت دارند و برخی از شهروندان مجبور به خرید آن هستند. در همین راستا ، ما با مدیرعامل غلات و خدمات تجاری QOM صحبت کردیم.

سعید محمد ، مدیر عامل شرکت QOM غلات و خدمات تجاری ، در دو سال گذشته از اجرای سیستم آرد هوشمند و نان هوشمند در سراسر کشور خبر داد و گفت: طبق این سیستم ، هر بخش نانوایی در صورت مدیریت صحیح ، به طور خودکار سهمیه را 5 ٪ افزایش می دهد. اما اگر عملکرد نانوایی مطلوب نباشد ، سهمیه این واحد کاهش می یابد.

وی در پاسخ به ادعاهای برخی از نانوایی ها برای کسر سهمیه ، تأکید کرد: کاهش سهمیه به دلیل ارائه منفی آنها است. با این حال ، به منظور تأمین نان مورد نیاز گرسنگی و افراد نجیب استان ، سیاست گندم ، آرد و نان به استان ، وی تصمیم گرفت سهمیه کسر شده سانگاک و آرایشگاه را به سهمیه اصلی برساند.

مدیر غلات و فروش قم هشدار داد: “این یک استثنا است و نمی توان تکرار کرد.” نانوایی ها باید هم منافع اقتصادی خود و هم نیاز به نان را فراهم کنند.

ممنوعیت فروش اجباری نان کنجد و تشدید مشاهده

محمدی همچنین از ممنوعیت شدید فروش نان کنجد کنجد اجباری خبر داد و گفت: “اگر چنین مواردی را ببینند ، آژانس های نظارتی به طور جدی با متخلفین برخورد خواهند کرد. در صورت مواجهه با این تخلفات ، مردم باید از طریق شماره 2 گزارش دهند. ”

وی در بخش دیگری از اظهارات خود در مورد استفاده از یک برنامه نان کامل و غنی شده سه سال پیش در استان قم و گسترش آن در سراسر کشور ، گفت: این سؤال در استان ما به عنوان یک نگرانی اساسی دنبال می شود.

مدیرعامل و خدمات تجاری QOM از مردم خواست که در مصرف نان مراقب باشند و از خوردن نان سفید خودداری کنند.

وی افزود: رنگ تیره نان نشانه ای از کیفیت پایین نیست ، بلکه سبوس موجود در آنها است. مردم برای مصرف نان کامل و زیاد باید سلیقه های خود را فشار دهند.

سرانجام ، محمد هشدار داد: کمبود فیبر در بدن یکی از دلایل اصلی برخی از بیماری ها است. برای جبران این کسری ، باید میوه های بیشتری مصرف کنید یا به دنبال نان غلات کامل باشید.

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Still hungry? Here’s more