“من با تو می درخشم” – این سبزی برگ سبز به مبارزه با التهاب و بیماری های مرتبط مانند دیابت و سرطان کمک می کند. هر چه کاهو تیره تر باشد، مواد مغذی بیشتری دارد. با این حال، در زیر به خواص سلامتی، درمانی و تناسب اندام مصرف کاهو خواهیم پرداخت.
1. مبارزه با التهاب
معمولاً می توانید دو لیوان آب کاهو را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید. سایر سبزیجات حاوی ویتامین K عبارتند از کلم، کلم بروکلی و اسفناج.
2. کمک به کاهش وزن
کاهو می تواند یک غذای اصلی برای کاهش وزن باشد. زیرا یک کاهو فقط 5 کالری دارد. علاوه بر این، کاهو به تامین عناصر کمیاب کمک می کند که یافتن آنها در رژیم های غذایی کم کالری دشوار است. همچنین حاوی 95 درصد آب و 1 گرم فیبر است.
فیبر به شما احساس سیری می دهد و اشتهای شما را کاهش می دهد. کاهو همچنین چربی بسیار کمی دارد، بنابراین برای کاهش وزن عالی است. افزودن یک برگ کاهوی رومی به ناهار می تواند ایده خوبی باشد.
3. بهبود سلامت مغز
بیماری آلزایمر و افسردگی از جمله بیماری هایی هستند که به دلیل سلامت ضعیف مغز به وجود می آیند. مطالعات زیادی در مورد خواص کاهو انجام شده است که نشان می دهد مصرف آب کاهو به افزایش ارتباطات بین رشته های عصبی در مغز کمک می کند.
این به طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهد. علاوه بر این، کاهو حاوی نیترات کافی برای کاهش خطر ابتلا به بیماری های مرتبط با افزایش سن است. امگا 3 همچنین یک ترکیب ضروری برای مبارزه با افسردگی و کاهش استرس در زندگی روزمره است.
4. بهبود سلامت قلب
کاهو منبعی غنی از ویتامین های گروه B است این ویتامین نقش مهمی در سلامت سیستم قلبی عروقی دارد. خوردن مقدار کافی ویتامین B احتمال لخته شدن خون را تا حد زیادی کاهش می دهد. با کاهش لخته شدن در رگ ها سلامت بیشتری را برای قلب به ارمغان می آورد.
همانطور که در بخش سلامت مرطوب و در بحث مواد غذایی مفید برای سلامت قلب ذکر شد، کاهو علاوه بر ویتامین B دارای ویتامین های A و C نیز می باشد که به نوبه خود به کاهش بروز آسیب های قلبی عروقی کمک زیادی می کند. بدن .
خوردن دو قاشق غذاخوری کاهو در رژیم غذایی روزانه باعث حفظ سلامت قلب می شود. همچنین حاوی پتاسیم است که برای کاهش فشار خون مفید است. پتاسیم ترکیبی است که به عنوان تثبیت کننده فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا استفاده می شود.
5. مبارزه با سرطان
در مناطقی از جهان مانند ژاپن که معمولاً کاهو مصرف می شود، احتمال ابتلا به سرطان معده بسیار کم است. علاوه بر این مشاهدات، برخی مطالعات نشان می دهد که مصرف کاهو از بروز انواع سرطان ها مانند سرطان دهان، مری و گلو جلوگیری می کند. مطالعات بیشتر سرطان نشان می دهد که کاهو بروز سرطان ریه را در افراد سیگاری کاهش می دهد و برای آنها اثر محافظتی دارد.
6. خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهید
مطالعات نشان می دهد که مصرف روزانه کاهو می تواند خطر ابتلا به دیابت را در انسان کاهش دهد. همچنین خوردن کاهو برای دیابتی ها توصیه می شود. یکی از خواص کاهو کنترل قند آن است که از بالا آمدن آن جلوگیری می کند. آب کاهو دارای 5 کالری انرژی و 2 گرم کربوهیدرات است.
می توانید بدون نگرانی از افزایش وزن و چاقی از این سبزی به عنوان وسیله ای برای کاهش قند خون استفاده کنید. کاهو همچنین حاوی کاروتنوئیدها است، یک عامل ضد سرطان که سطح قند خون را کاهش می دهد و ممکن است یک درمان بالقوه برای دیابت باشد.
7. بهبود سلامت چشم
کاهو حاوی لوتئین است، یک آنتی اکسیدان عالی که سلامت چشم را بهبود می بخشد. همچنین در پیشگیری از بیماری ماکولای مرتبط با افزایش سن بسیار موثر است. یک مطالعه نشان می دهد زنانی که کاهو را در رژیم غذایی خود قرار می دهند، 23 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به آب مروارید هستند. کاهو نیز جایگزین مناسبی برای اسفناج است که برای چشم مفید است.
8. هضم و سلامت دستگاه گوارش را بهبود می بخشد
فیبر موجود در کاهو هضم غذا را آسان می کند و سایر بیماری های گوارشی مانند یبوست و نفخ را درمان می کند. همچنین می تواند درد معده را کاهش دهد و سلامت روده را بهبود بخشد.
9. کمک به درمان بی خوابی
کاهو حاوی ماده ای است که سیستم عصبی را آرام می کند. می توانید با خیال راحت قبل از خواب سالاد بخورید که برای بی خوابی بسیار موثر است. کاهو همچنین حاوی ماده دیگری به نام لاکتوسین است که باعث خواب و آرامش می شود. این گیاه حتی در قرون وسطی برای رفع بی خوابی استفاده می شد.
منبع: استراتژی