مجله اینترنتی گیمیس

تاتلی نارنگی با لیدی فینگر دسر ترکیه ای خوشمزه و مجلسی • مجله تصویر زندگی


نارنگی تاتلی یکی از انواع دسر یک بوقلمون خوشمزه که می توانید در مهمانی ها بخورید عصر یلدا خدمت در مورد انگشت خانم اگر ندارید، می توانید لایه زیرین را با بیسکویت های پتی بور بگذارید.

مواد لازم برای تهیه تارتی ماندارین

شیر نر 1 لیتر
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
ارد 2 قاشق غذاخوری
قند 1 فنجان
وانیل شکر 1 ساشه (5 گرم یا کمی وانیل ایرانی)
آب نارنگی (برای خیساندن بیسکویت خانم) 1 فنجان
آب نارنگی تازه (برای تاتلی) 3 فنجان
شکر (برای تاتلی) 1 فنجان
نشاسته ذرت (برای تاتلی) 3 قاشق غذاخوری
بیسکویت لیدی فینگر (یا پتی بور) 1 پاکت
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

طرز تهیه تاتلی ماندارین

ابتدا بیسکویت های لیدی را در آب نارنگی بریزید.

سپس آن را در یک ظرف پیرکس با اندازه متوسط ​​یا ظرف دیگری قرار دهید.

شیر، شکر، آرد و نشاسته را در قابلمه ریخته و با همزن دستی مخلوط کنید.

روی حرارت ملایم بپزید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.

سپس حرارت را خاموش کنید و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

دلمه های پخته شده را روی بیسکویت ها بریزید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

آب نارنگی، نشاسته و شکر را در قابلمه بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید.

روی اجاق با حرارت ملایم بپزید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود و در حالی که هنوز گرم است روی محلبی بریزید و صاف کنید.

بعد از خنک شدن آن را در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

پس از خنک شدن کامل تزیین و سرو کنید.

نارنگی تاتلی

فیلمی ساخته مهلبی نارنگی

منبع: @turkyemekler



Source link

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Still hungry? Here’s more