من از گالن شیشه (1.5 لیتر) ، یک حافظه نهان بزرگ و یک پارچه پنبه ای بزرگ استفاده کردم که به اندازه کافی بزرگ بود تا باز شود.
ابتدا آناناس ، پوست را شست و هسته را برداشته و هسته را برداشته ام (استفاده از میوه های آلی خطر سموم روی پوست را کاهش می دهد). سپس آب را با شکر قهوه ای در قابلمه ترکیب کردم و به آرامی حرارت می دهم تا شکر حل شود. سپس به او اجازه دادم که کمی خنک شود ، هسته و پوست آناناس را به لیوان اضافه کند و مخلوط شکر و آب را درون لیوان ریخت تا هنوز گرم شود. سپس من آن را با کمک پارچه پوشانده ام (پارچه ای که از ورود حشرات جلوگیری می کند اما اجازه ورود هوا را می دهد).
بعد از تهیه مخلوط ، آن را برای تخمیر ترک کردم. شاخه ها باید در دمای 1 تا 2 درجه سانتیگراد نگهداری شوند و به طور مرتب مورد بررسی قرار گیرند. بعد از 1 تا 2 ساعت ، کف سفید باید روی سطح نوشیدنی دیده شود که این نشانگر آغاز فرآیند تخمیر است. هنگامی که نوشیدنی آماده است ، مایع را صاف کرده و آن را در یخچال قرار دهید تا نوشیدنی خنک تهیه شود.
برای طعم بیشتر ، می توانید مواد دیگری مانند زنجبیل و میوه های مختلف را به مخلوط اضافه کنید. البته اگر می خواهید از مواد اسیدی مانند لیمو استفاده کنید ، ابتدا باید منتظر فرآیند تخمیر باشید زیرا اسید تخمیر را کندتر می کند.
پوست زنجبیل اغلب به عنوان زباله های غذایی دور ریخته می شود ، اما مسئولیت بسیاری از خواص مفید آن را بر عهده دارد. پوست زنجبیل حاوی ترکیبات بیوشیمیایی است که حاوی خاصیت فیتوشیمیایی است که شامل اثرات آنتی اکسیدان ، ضد میکروبی و ضد آب است. پوست زنجبیل منبع غنی فیبر و ویتامین ها از جمله ویتامین C ، کلسیم ، آهن و موارد دیگر است. چگونه می توانید از پوست زنجبیل استفاده کنید؟
بیشتر بخوانید
شما می توانید از زنجبیل سالم و پوست استفاده کنید (گفته نمی شود بسیاری از دستور العمل ها از زنجبیل استفاده می کنند) یا می توانید در دستور العمل های دیگر از پوست زنجبیل استفاده کنید.
پوست زنجبیل را می توان به سوپ اضافه کرد تا طعم بیشتری داشته باشد (اما قبل از مخلوط کردن یا سرو). همچنین می توانید پوست زنجبیل را با آب جوش دهید تا عصاره زنجبیل درست کنید که می توانید در یخچال نگه دارید و به کوکتل ها ، آب میوه ها ، کوکتل ها ، سودا اضافه کنید یا از سبزیجات ریشه استفاده کنید تا طعم خاصی به آنها بدهید.
برای طعم بهتر ، می توانید زنجبیل را به آرامی در فر بپزید و سپس آن را به گرد و غبار تبدیل کنید. شما می توانید این کار را با میکسر یا آسیاب انجام دهید. سپس می توانید از پودر حاصل برای تهیه چای زنجبیل استفاده کنید (فقط باید بعد از پخت و پز آن را صاف کنید). این پودر همچنین می تواند به عنوان ادویه جات ترشی جات در غذاها و دسرها استفاده شود.