مصرف خیارها باعث کاهش بوی بد دهان می شود.
خیار می تواند بوی بد را از طریق محتوای آب ، فیبر و محتوای فتوشیمیایی از بین ببرد. خشکی دهان یکی از دلایل مهم بوی بد دهان است. جالب است بدانید که بیش از 5 ٪ از ساختار خیار آب است و این باعث می شود خیار در مواد غذایی آبگریز باشد. هنگامی که آب بدن کاهش می یابد ، دهان بزاق بزاق کمتری تولید می کند که می تواند منجر به بوی بد دهان شود. خوردن خیار می تواند به هیدراتاسیون دهان و افزایش تولید بزاق کمک کند.
خیار حاوی مواد شیمیایی گیاهی مانند پلی فنول ها و فلاونوئیدها است که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند و در کاهش باکتری هایی که باعث بوی بد دهان می شوند ، نقش مثبتی دارند.
اخبار آنلاین