روش صحیح خالی کردن باد معده در ۵ ثانیه

موفقیت


در حالی که بسیاری از مردم به دنبال راه‌حل‌های سریع مانند آروغ زدن یا پیاده‌روی برای خلاصی از نفخ هستند، این روش‌ها همیشه موثر نیستند و حتی می‌توانند مشکل را بدتر کنند.

در این مقاله به روش صحیح تخلیه گاز معده و راهکارهای موثر برای جلوگیری از نفخ می پردازیم.

روش صحیح تخلیه گاز معده در 5 ثانیه

آروغ زدن: در حالی که آروغ زدن می تواند مقداری گاز را از بین ببرد، اما اگر به طور مکرر انجام شود، می تواند باعث بلع بیشتر هوا و در نتیجه افزایش نفخ معده شود.

احتباس معده: احتباس معده می تواند باعث درد و ناراحتی در ناحیه شکم شود و همچنین می تواند به هضم غذا آسیب برساند.

مصرف داروهای بدون نسخه: برخی از داروهای بدون نسخه مانند آنتی اسیدها ممکن است به طور موقت علائم نفخ را تسکین دهند، اما ریشه مشکل را برطرف نمی کنند و ممکن است عوارض جانبی ناخواسته ای ایجاد کنند.

چگونه به طور طبیعی از شر گاز و نفخ خلاص شویم؟

آیورودا یکی از جامع ترین سیستم های درمانی در جهان است. این علم هزاران سال پیش در هند توسعه یافت. در این سبک درمانی اعتقاد بر این است که سلامتی و سرزندگی مستلزم تعادل بین ذهن، بدن و روح است.

در آیورودا، سیستم گوارشی کلید سلامتی در نظر گرفته می شود – و نفخ و گاز منظم نشان می دهد که این سیستم نیاز به مراقبت دارد. خوشبختانه، بسیاری از درمان های طبیعی وجود دارد که می توانید برای جلوگیری از این مشکل آزار دهنده استفاده کنید

1- فقط غذاهای پخته بخورید

در آیورودا، دستگاه گوارش به صورت آتش دیده می شود. مثل یک آتش واقعی، فکر می کنید وقتی آب سرد یا غذا را در آن می گذارید چه اتفاقی می افتد؟ درست است، خاموش می شود.

وقتی غذا می‌پزید، در واقع آن را قبل از رسیدن به دهانتان هضم کرده‌اید، به این معنی که دستگاه گوارش شما دیگر مجبور نیست برای تجزیه غذای خام به سختی کار کند.

۲- ادویه های گوارشی را به غذای خود اضافه کنید

ادویه ها می توانند به افزایش آتش گوارش کمک کنند و اگر به طور منظم همراه غذا مصرف شوند، نفخ و گاز معده را نیز کاهش می دهند. به عنوان مثال، دانه های زیره، دانه های شنبلیله، زنجبیل تازه خرد شده و زنجبیل از ادویه های گوارشی محسوب می شوند.

اگر می خواهید با این ادویه ها بپزید، کمی روغن را گرم کنید، سپس نصف قاشق چای خوری زیره، زیره، دانه رازیانه و یک پیمانه زیره به آن اضافه کنید. سپس می توانید تکه های زنجبیل را نیز به تابه اضافه کنید. حدود 30 دقیقه آنها را سرخ کنید و سپس این مخلوط را به سبزیجات، گوشت یا حبوبات اضافه کنید.

اگر آشپزی نمی کنید می توانید زیره، زیره، رازیانه و مقداری رازیانه را در مخلوط کن بریزید تا همیشه از ترکیب آنها یک ادویه ضد نفخ داشته باشید و در غذا استفاده کنید.

توجه: اگر به فلفل قرمز حساسیت دارید، از سوزش معده رنج می برید یا مشکل رفلاکس معده دارید، حتما قبل از مصرف زنجبیل یا زنجبیل با پزشک خود مشورت کنید زیرا این دو محصول تند هستند.

3- آهسته بجوید

نحوه خوردن غذا به اندازه خود غذا مهم است. وقتی غذا را سریع می جوید، سیستم گوارشی شما مشکل می شود و در نتیجه دچار گاز معده و نفخ می شوید. وقتی با آرامش غذای خود را به درستی بجوید، از غذا لذت بیشتری می برید و از بروز مشکلاتی در سیستم گوارشی جلوگیری می کنید.

بسیاری از افرادی که شروع به جویدن غذا کردند و بیش از 30 بار آن را جویدند، واقعاً از نتیجه شگفت زده شدند. شاید رسیدن به این عدد یا شمارش دفعات جویدن کار آسانی نباشد، اما در نظر گرفتن این ایده باعث می شود غذا را آهسته تر بجوید. معمولاً زمانی که گرسنه هستیم یا هنگام غذا خوردن کار می کنیم، فراموش می کنیم که چند بار بجویم و آهسته غذا بخوریم.

بلافاصله پس از صرف غذا بلند نشوید و هنگام کار پشت میز کامپیوتر غذا نخورید. در جای مناسبی بنشینید که بتوانید روی غذا خوردن تمرکز کنید، سپس وقتی غذا را تمام کردید، 3-4 دقیقه در آنجا بمانید و سپس حرکت کنید، این عمل ساده تاثیر زیادی دارد.

4- دانه های رازیانه را بعد از غذا بجوید

اگر به رستوران های هندی رفته باشید، مطمئناً متوجه ترکیب دانه های رازیانه و خربزه خواهید شد که در نزدیکی خروجی قرار گرفته اند. برخی بر این باورند که دانه های رازیانه باعث افزایش متابولیسم و ​​همچنین خنثی سازی گاز بعد از غذا می شود.

وقتی نصف قاشق چایخوری رازیانه آب نبات را بعد از غذا میل می کنید، در واقع یک منبع طبیعی خنثی کننده اسید مصرف می کنید. اگر ترش یا تند برایتان مهم نیست، برای جلوگیری از نفخ می توانید از نصف قاشق چای خوری زیره به همراه زانیان استفاده کنید.

سلامت نیوز



Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *