مجله اینترنتی گیمیس

سازمان غذا و داروی آمریکا استفاده از رنگ قرمز شماره ۳ را در غذاها ممنوع کرد

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) روز چهارشنبه 15 ژانویه اعلام کرد که Red No. استفاده از 3 در غذا، نوشیدنی یا داروهای خوراکی مانند شربت سرفه ممنوع است. این سازمان با استناد به شواهدی که نشان می دهد مقادیر زیاد قرمز شماره 3 می تواند باعث سرطان در موش های صحرایی نر شود، استفاده از این رنگ را در غذا ممنوع کرده است. هیچ مدرکی دال بر سرطان زا بودن رنگ مذکور برای انسان وجود ندارد.

دلیل FDA برای تصمیم خود، بند دلانی است. اعلام کرد که بخشی از قانون فدرال غذا، دارو و آرایشی است. بر اساس این بند، سازمان غذا و دارو باید افزودنی‌های غذایی و رنگ‌هایی را که باعث سرطان در انسان یا حیوانات می‌شوند، ممنوع کند.

اگر چه اثرات سرطان زا قرمز No. 3 در انسان یا سایر حیوانات مشاهده نشده است، مطالعات انجام شده بر روی موش ها باعث شد که سازمان غذا و داروی ایالات متحده استفاده از این ماده را در لوازم آرایشی و داروهای موضعی (مانند کرم ها و پمادها) در سال 1990 ممنوع کند. . این تصمیم پس از تشکیل دادخواست از سازمان غذا و داروی ایالات متحده برای بررسی کاربردهای خاص این رنگدانه اتخاذ شد. سرانجام سازمان در آن زمان به بند دلانی نیز استناد کرد و این افزودنی را از لوازم آرایشی و داروهای موضعی حذف کرد. اکنون FDA همان منطق را در مورد غذا و داروهای خوراکی اعمال کرده است.

قرمز شماره 3، همچنین به عنوان اریتروزین شناخته می شود، به محصولات رنگ قرمز گیلاسی روشن می دهد.

یک مطالعه موش شامل دادن دوزهای بسیار بالای رنگ قرمز شماره 3 به 70 موش صحرایی نر بود که معادل 4 درصد از غذای روزانه آنها در طول زندگی آنها بود. 15 موش صحرایی به تومورهای تیروئید مبتلا شدند، اگرچه بیشتر تومورها سرطانی نبودند.

هیچ توموری در موش‌های صحرایی نر که دوزهای کمتری از رنگ دریافت کرده‌اند یا در موش‌های ماده که هر دوزی از رنگ را دریافت کرده‌اند، مشاهده نشد. علاوه بر این، زمانی که دانشمندان این آزمایش را روی موش (به جای موش) انجام دادند، هیچ توموری در موش‌های نر یا ماده مشاهده نشد.

تحقیقات بعدی به این نتیجه رسیدند که تومورها به دلیل یک تغییر هورمونی خاص که به دلیل تجمع رنگ قرمز در بدن موش‌های نر رخ داده است، ایجاد می‌شود. اما طبق گزارش ها، این مکانیسم تغییر هورمونی فقط در موش ها اتفاق می افتد.

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) در اطلاعیه خود تاکید کرد که مکانیسمی که توسط آن Red No. 3 باعث سرطان در موش های صحرایی نر می شود، در انسان رخ نمی دهد. علاوه بر این، میزان تماس انسان با رنگ مذکور معمولاً بسیار کمتر از مقادیری است که باعث اثرات مشاهده شده در موش های صحرایی نر شده است. بنابراین با توجه به شواهد موجود مصرف رنگ قرمز شماره 3 برای انسان خطرناک نیست.

ادامه مطلب

جنیفر پومرانز، استادیار بخش سیاست‌گذاری و مدیریت بهداشت عمومی در دانشکده بهداشت عمومی جهانی دانشگاه نیویورک، به سی‌ان‌ان گفت: «مهم نیست، زیرا طبق بند دلانی، اگر یک ماده برای حیوانات یا انسان سرطان‌زا باشد. ، نباید در غذا استفاده شود. »

قرمز شماره 3، همچنین به عنوان اریتروزین شناخته می شود، به محصولات رنگ روشن و قرمز گیلاسی می دهد. این رنگ در برخی از شکلات ها، کیک ها، کلوچه ها و دسرهای یخ زده و سایر محصولات یافت می شود، اما به اندازه سایر رنگ های خوراکی رایج نیست.

هیچ مدرکی مبنی بر سرطان زا بودن رنگ قرمز برای انسان وجود ندارد

بر اساس پایگاه داده ای که توسط Environmental Group (EWG) که یک سازمان غیرانتفاعی حمایت از مصرف کنندگان است، برخی از برندهای شیک میوه، آب نبات، سوسیس گوشت گاو و ذرت آب نبات از جمله غذاهایی هستند که حاوی این رنگ هستند. گروه محیط زیست یکی از حامیان اصلی تصمیم ممنوعیت شماره قرمز 3 بود.

در سال 2022 EWG و چندین سازمان دیگر از FDA خواستند تا در Additive Red #3 تجدید نظر کند و از آژانس بخواهد که به طور خاص به بند Delany نگاه کند. (گروه محیط زیست در گذشته به دلیل اغراق در مورد مضرات مواد شیمیایی مختلف در مواد غذایی و محیط زیست مورد انتقاد قرار گرفته است.)

تمام تولیدکنندگان مواد غذایی در ایالات متحده که از Red #3 استفاده می کنند تا ژانویه 2027 فرصت دارند. تا محصولات خود را تغییر دهند. تولیدکنندگان دارو تا ژانویه 2028 فرصت دارند این کار را انجام دهند. محصولات وارداتی نیز باید با این قانون مطابقت داشته باشند.

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Still hungry? Here’s more