طرز تهیه آش مانتی ترکیه ای برای 4 نفر

موفقیت


روش تهیه آش مانتی مخصوص افطار

آش مانتی از انواع آش های ترکیه ای مخصوص افطار ماه رمضان است و طرز تهیه ساده ای دارد با مواد لازم مانند عدس، بلغور، برنج، پیاز و خمیر مانتی خانگی تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه آش مانتی ترکیه ای:

خمیر مانتی: 200 گرم (می توانید از خمیر مانتی آماده استفاده کنید یا آن را در خانه تهیه کنید)
عدس قرمز: 1 پیمانه
بلغور گندم: 1/2 پیمانه
برنج: 1/4 پیمانه
پیاز: 1 عدد
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر: به مقدار لازم
کره: 2 قاشق غذاخوری
آب: 4 پیمانه

آش مانتی مخصوص افطار

طرز تهیه آش مانتی:

عدس را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید.
بلغور را به مدت 15 دقیقه در آب خیس کنید.
برنج را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید و در قابلمه با کره تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود.
عدس، بلغور، برنج، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید.
آب را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا آش بجوشد.
شعله را کم کنید و آش را به مدت 1 تا 1.5 ساعت بپزید تا عدس و بلغور پخته شوند.
خمیر مانتی را به آش اضافه کنید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید تا خمیر مانتی پخته شود.
آش مانتی را در ظرف مورد نظر بریزید و با نعنا داغ و لیمو ترش سرو کنید.

طرز تهیه آش مانتی

نکات تکمیلی:

می توانید از گوشت چرخ کرده و پیاز داغ برای طعم قوی تر آش استفاده کنید.
برای تنوع می توانید از سبزیجات دیگری مانند هویج و سیب زمینی نیز در آش استفاده کنید.

کالری آش مانتی به مواد اولیه و طرز تهیه آن بستگی دارد. به طور متوسط، یک بشقاب آش مانتی حدود 250 تا 300 کالری دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *