دسرها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین غذاهای جهان هستند. دسرها قسمت دائمی مهمانی ها و یکی از منوهای اصلی رستوران ها هستند که معمولاً پس از غذا سرو می شوند. از آنجا که شیرینی به هضم بهتر کمک می کند و یک شب خوب با چای و قهوه است. دسرها در طعم های مختلفی مانند دسر وانیل ، میوه ، زعفران ، شکلات و غیره تهیه می شوند که هر کدام دارای طرفداران خاص خود هستند.
امروزه شکلات به نام شکلات دبی ، در فضای مجازی و پخت و پز سر و صدای زیادی ایجاد می کند. این شکلات ترکیبی از تابوت های پسته و گرد و غبار یا کرم پسته است که در پوشش شکلات کاکائو یافت می شود و طرفداران زیادی دارد. دسر شکلات دبی همچنین یک دسر بسیار خوشمزه است که از نخ Kadeev با پسته ساخته شده و بسیار خوشمزه و دوربین است. اگر می خواهید این دسر خوشمزه را در خانه درست کنید ، ما را با دسر شکلات در دبی دنبال کنید.
ترکیبات
کادایف رشته: 1 گرم
کره: 1 گرم
روغن پسته: 1 قاشق غذاخوری.
شیر: 1 قاشق غذاخوری
لایه پودینگ
شیر: 2 فنجان
شکر: 1 قاشق غذاخوری
آرد سفید: 1 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری.
کره: 1 گرم
پودر کرم: 1 ص. ل.
وانیل: نصف قاشق چایخوری
مواد تشکیل دهنده یک لایه شکلات
شکلات تلخ: 1 گرم
کرم صبحانه: 1 گرم
پودر پیستون: در صورت لزوم.
روغن پسته: 1 قاشق غذاخوری.
برای تهیه این دسر خوشمزه ، ابتدا کره را در یک قابلمه مناسب پرتاب کرده و روی اجاق گاز قرار دهید تا کره ذوب شود ، سپس یک رشته از Kadeev را اضافه کرده و با کره و حرارت کم به مدت 5 دقیقه سس کنید ، تا رنگ Cadaev کمی کم رنگ شود ، سپس قابلمه را از اجاق گاز جدا کنید. پسته و شیر مادر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا با کادایف مخلوط شود. لیوان های مخصوص دسر را آماده کرده و حدود 2 قاشق غذاخوری مواد آماده شده را برداشته و کف هر لیوان را بریزید و با پشت قاشق گرسنه کنید. برای تهیه لایه پودینگ ، ابتدا آرد ، نشاسته ذرت ، شکر و شیر را درون یک قابلمه مناسب بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا مواد تشکیل دهنده آن کاملاً مخلوط شود. سپس تابه را روی اجاق گاز اجاق گاز قرار دهید و دائماً مواد را هم بزنید تا کاملاً متمرکز شوند. اجاق گاز را خاموش کرده و روغن را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا کره ذوب شود.
پودینگ تمام شده را درون یک کاسه مناسب بریزید و کاسه را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و بگذارید حدود 4 ساعت در آشپزخانه بماند ، سپس کرم و پودر وانیلی را به پودینگ اضافه کرده و برای یک میکسر برقی دو دقیقه ای مخلوط کنید تا یک پودینگ نرم و ظریف تشکیل شود. حالا پودینگ تمام شده را درون لیوان مخصوص دسر و روی لایه cadaev بریزید و سطح پودینگ را با پشت قاشق صاف کنید. کافی است کرم را روی بخار آب جوش با شکلات نرم شده مخلوط کرده و روی سطح دسر بریزید. برای تزئین دسر ، دو قاشق غذاخوری روغن پسته را بر روی بخار آب جوش حل کنید تا با استفاده از قیف ، دسر را روی سطح شکلات و لایه بریزید و یک پودر پسته بپاشید. دسر خوشمزه ما در این مرحله آماده است ، جان.
نکات مهم
ـ اگر از روغن پسته خارجی استفاده می کنید ، به اندازه کافی شیرین است و نیازی به اضافه کردن شیر نیست. اگر کره پسته ایرانی است ، حتما از شیر عسل برای شیرین کردن آن استفاده کنید ، زیرا کره پسته ایرانی شیرین نیست. عسل یا شیر غلیظ شیر گاو است که از کمی آب گرفته می شود و شکر را اضافه می کند. ماه مس یک ماده متمرکز است که در بازار موجود است و ماندگاری بالایی دارد. از این شیر برای تهیه دسرهای مختلف ، بستنی و کیک و شیرینی استفاده می شود. برای تهیه شیر عسل در خانه ، 2 فنجان شیر را با دو قسمت از یک لیوان شکر درون یک تابه و ناخوشایند بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر کاملاً در شیر حل شود. پس از حل شدن قند ، هم بزنید و منتظر جوشاندن شیر باشید. هنگامی که یک شیر ظاهر می شود ، اجاق گاز اجاق گاز را به کوتاهترین تنظیم کنید و هر چند دقیقه شیر را مخلوط کنید تا تمام شود و به غلظت برسد. توجه داشته باشید که گرما باید به اندازه کافی برای شیر باشد ، در غیر این صورت شیر شما برداشته می شود. حدود 5 دقیقه طول می کشد تا شیر عسل شما به غلظت برسد و برای استفاده آماده باشد. پس از آماده شدن شیر عسل ، کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود. سپس درون یک لیوان تمیز بریزید و آن را در یخچال نگه دارید.
نشاسته ذرت مانند آرد و سفید است. نشاسته ذرت همچنین دارای بافت نرم است ، بنابراین اگر مقداری از آن را بین دو انگشت خود اعمال کنید ، صدایی مانند یک شوخی خواهید شنید. استفاده از نشاسته ذرت در دسرها و غذاهای مختلف غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت متفاوت است و نمی توان آن را جایگزین کرد. نشاسته ذرت را می توان در بسته های بهداشتی از فروشگاه های شیرینی فروشی بدست آورد.
دور