مجله اینترنتی گیمیس

طرز تهیه شیرینی بهارنارنج؛ شیرینی با عطر بهار

شیرینی بهار نارنجی یکی از شیرین ترین و خوشمزه ترین شیرینی های خانگی است که هنگام پخت و پز ، رایحه بهار نارنجی در خانه بسته بندی می شود. این شیرینی خوشمزه و معطر برای گرفتن در طول عید بسیار مناسب است. اگر می خواهید این شیرینی را در خانه آسان کنید ، ما را دنبال کنید که چگونه شیرینی های بهاری نارنجی درست کنیم.

در روزهایی که به نوروز نزدیک می شویم ، پخت شیرینی های خوشمزه و خانگی برای دریافت در این مرحله شکوفا شد و همه تلاش می کنند شیرینی درست کنند. شیرینی های نوروز ساخته شده در خانه بسیار متنوع ، رنگارنگ و خوشمزه هستند. شیرینی بهار نارنجی یکی از شیرین ترین و خوشمزه ترین شیرینی های خانگی است که هنگام پخت آن ، رایحه بهار نارنجی در خانه بسته بندی می شود. این شیرینی خوشمزه و معطر برای گرفتن در طول عید بسیار مناسب است. اگر می خواهید این شیرینی را در خانه آسان کنید ، ما را دنبال کنید که چگونه شیرینی های بهاری نارنجی درست کنیم.

ترکیبات

کره: 1 گرم
نشاسته ذرت: 1 گرم
آرد سفید: 1 گرم
پودر شکر: 1 گرم
وانیل: یک سوم یک قاشق چایخوری
Zust نارنجی: 1 قاشق چایخوری
عرق بهار نارنجی: 1 قاشق غذاخوری
پودر پیستون برای دکوراسیون: در صورت لزوم

تهیه

برای تهیه این شیرینی خوشمزه ، ابتدا به کره برسید ، گرد و غبار شکر ، وانیل و پرتقال را درون یک کاسه بریزید و به مدت دو تا سه دقیقه با یک میکسر برقی مخلوط کنید تا به طور مساوی هم بزنید. حالا عرق بهار نارنجی را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید. آرد سفید و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یک خمیر یکنواخت تشکیل شود. خمیر کمی شل شده است و نباید محکم باشد زیرا باید آن را درون قیف بریزید. پس از ریختن خمیر در قیف ، می توانید از ماسورا 2 و 2 استفاده کنید. خمیر را در سینی فر قرار دهید و سینی فر را به مدت 5 دقیقه در فریزر قرار دهید تا خمیر سرد شود. حالا سینی را در فر 2 درجه قرار دهید ، که به مدت 1 تا 2 دقیقه از قبل گرم شده اید تا شیرینی ها را تهیه کنید. پس از پختن ، بگذارید شیرینی ها کاملاً خنک شوند ، سپس پودر شکر را بریزید و برای دکوراسیون با پودر پسته بپاشید ، نوشیدن.

نکات مهم
ـ ژست به پوست نارنجی یا پوست لیمو رنده شده ، که عطر خوبی به دسر می بخشد. برای انجام Zust ، هنگامی که پوست نارنجی را رنده می کنید ، باید فقط رنگ و صورت پوست نارنجی را رنده کنید و وقتی قسمت سفید پوست قابل مشاهده است ، کوچک نشوید ، زیرا قسمت های سفید پوست یک دسر تلخ و تلخ است. همیشه زول ها را به شیرینی ها و دسر تازه اضافه کنید و ترک نکنید.
ـ توجه داشته باشید که شیرینی های کره ای باید در یخچال و یک ظرف بسته ذخیره شوند.
نشاسته ذرت مانند آرد و سفید است. نشاسته ذرت همچنین دارای بافت نرم است ، بنابراین اگر مقداری از آن را بین دو انگشت خود اعمال کنید ، صدایی مانند یک شوخی خواهید شنید. استفاده از نشاسته ذرت در دسرها و غذاهای مختلف غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت متفاوت است و نمی توان آن را جایگزین کرد. نشاسته ذرت را می توان در بسته های بهداشتی از فروشگاه های شیرینی فروشی بدست آورد.
ـ حتماً قبل از استفاده ، پودر شکر را در شیرینی الک کنید. پودر شکر باید از شکر تهیه شود. یعنی شکر پودری وجود دارد. اگر قند را خرد کنید ، هرگز شکر کمی زمین نخواهد بود. پودر شکر یک پودر قند نرم است که آرد نرم است. توجه داشته باشید که پودر شکر پس از مدتی در کیسه یا ظرف می تواند جامد شود. بنابراین ، قبل از افزودن آن به شیرینی ها ، حتماً با گوشت روغن کاری کنید و سپس الک کنید.
نکته مهمی که باید در هنگام آرد در نظر داشته باشید کیفیت آرد موجود در بازار است که متفاوت است. به همین دلیل ، کیفیت آرد ممکن است کمتر یا بالاتر از مقدار ذکر شده در دستور العمل باشد. بنابراین هنگام اضافه کردن آرد به این موضوع توجه کنید. اگر می بینید که شیرینی ها سفت شده اند. اما هنوز برخی از آرد ها وجود دارد. یعنی آردی که اضافه کردید کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر با دستور عمل کردید ؛ اما فکر می کنید مواد شما هنوز به غلظت رسیده است. این بدان معنی است که شما باید کمی آرد اضافه کنید. بنابراین شما همیشه مقدار آرد ذکر شده در دستور را تهیه می کنید. اکنون این مقدار به دلیل کیفیت آرد می تواند افزایش یا افزایش یابد.

دور

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Still hungry? Here’s more