مجله اینترنتی گیمیس

غذاهایی که بهتر است از سفره افطار حذف شوند

وی با اشاره به مصرف غذاهای حاوی آرد سفید به عنوان یکی از رایج ترین غذاهای ماه رمضان ، گفت: “Halva به دلیل آرد و قند سفید زیاد و فاقد فیبر کافی ، انرژی بالایی دارد.” اگرچه مصرف مقدار کمی می تواند در تسکین ضعف مفید باشد ، اما مداوم و هماهنگی هالوا می تواند وزن را افزایش داده و تعادل گلوکز را در خون مختل کند.

بلوک فرهاد لشکر در مورد تغذیه افطار گفت: “افطار باید با یک غذای سبک و کم برای مهم شروع شود.” آب پیاز ، چای کم رنگ یا شیر گرم با خرما گزینه های مناسبی برای باز کردن گرسنگی است. بعد از استفاده از این مواد ، بهتر است کمی صبر کنید و سپس یک شام سبک و سالم بخورید.

وی گفت: “خوردن نان ، پنیر ، گردو ، سبزیجات و چای می تواند یک yepter ساده و ساده باشد.” سپس شام که شامل غذای اصلی در زمان مناسب می شود.

متخصص تغذیه تأکید کرد: “وعده جادو هرگز نباید از بین برود.” سحر باید بسته به وضعیت جسمی و فعالیت روزانه فرد ، کامل ، تونیک و متعادل و اصلاح شود. فعال و جوانان می توانند از طلوع کامل بیشتری استفاده کنند ، اما برای افراد مسن و افرادی که متابولیسم کم دارند ، قول جادو باید سبک تر باشد.

بلوک این بلوک خاطرنشان کرد: مصرف غذاهای شور ، چرب و تند در طلوع آفتاب ممنوع است زیرا این غذاها در طول روز باعث تشنگی بیش از حد می شوند. همچنین توصیه نمی شود که در طلوع آفتاب بیش از حد آب مصرف کنید زیرا بدن قادر به حفظ آب زیاد نیست و بلافاصله دفع می شود. بهتر است آب را به تدریج از افطار تا سحر مصرف کنید.

وی گفت: یکی از مشکلات گرسنگی متداول ضعف برای چند ساعت پس از طلوع آفتاب است و گفت: “خوردن مواد شیرین در سپیده دم ، مانند نان و عسل یا مربا ، می تواند به سرعت قند خون را افزایش داده و ترشح انسولین را تحریک کند ، که منجر به افت شدید و ضعف قند خون خواهد شد.” راه حل مناسب شامل منابع پروتئین مانند تخم مرغ جوش ، گوشت خورش ، ماست یا پنیر کم در سپیده دم برای حفظ انرژی بدن در طول روز است.

به گفته داوطلب هلال احمر ، تأمین آب و مایعات به اندازه کافی یکی از مهمترین نکات غذایی ماه رمضان است. وی گفت: “علاوه بر آب ، بخش مهمی از مایعات بدن باید از طریق میوه و سبزیجات تهیه شود.” استفاده از میوه هایی مانند پرتقال ، سیب ، کیوی و سبزیجات تازه یا سالاد به حفظ آب بدن کمک می کند. محصولات لبنی ، به ویژه شیر و ماست نیز توصیه می شود زیرا پروتئین و کلسیم را با بدن نیز فراهم می کند.

Block -Division گفت: “چای والدین ، ​​آب ساده ، شربت های سنتی مانند آب لیمو یا آب لیمو ، نوشیدنی های خوبی برای IFAR هستند.” اما چای و قهوه جسورانه به دلیل خاصیت دیورتیک می تواند باعث کمبود آب بدن شود.

وی در بخش دیگری از گفتگوی خود تأکید کرد: افرادی که بیماری هایی مانند دیابت یا فشار خون بالا و روزه دارند باید در مورد رژیم غذایی خود با پزشک مشورت کنند. این افراد باید به اندازه کافی مایعات بنوشند و داروهای خود را در طول ساعات قابل قبول آب و مصرف مواد غذایی با پزشک خود تنظیم کنند. و وی گفت سالادهای تازه ، انواع سبزیجات و میوه ها منابع خوبی برای ویتامین ها هستند. دستگاه های شیر همچنین می توانند ویتامین D و کلسیم را در بدن فراهم کنند. همچنین برای جلوگیری از ضعف عضلات ، پروتئین کافی مصرف می شود. منابع پروتئین شامل گوشت ، تخم مرغ ، حبوبات ، آجیل (مانند آجیل ، بادام و غیره) و لبنیات است.

بلوک فرهاد لشکر در مورد نیازهای تغذیه ای گروههای سنی مختلف گفت: “نوجوانان به دلیل رشد سریع آنها به پروتئین و انرژی بیشتری احتیاج دارند.” افراد مسن نیز برای جلوگیری از تجزیه و تحلیل عضلات باید پروتئین کافی دریافت کنند. برای سالمندان ، لبنیات ، سبزیجات پخته شده و غذاهای نرم و نرم توصیه می شود.

در پایان ، وی خاطرنشان كرد: یكی از اشتباهات رایج در افطار و سحر. این رفتار هضم ، وزن معده و مشکلات دستگاه گوارش را مختل می کند. غذا باید غذاهای سبک و متنوع و مفید از حجم مناسب باشد.

تغذیه مناسب یک کلید ایمن ، مؤثر و مولد برای یک روز است. اگر صدا بداند چگونه و چه موادی را در جادو و وعده های افطار مصرف می کند ، نه تنها از بروز مشکلاتی مانند ضعف ، کم آبی بدن بدن یا مشکلات گوارشی جلوگیری می کند ، بلکه می تواند از این فرصت طلایی برای پاکسازی بدن ، بهبود کار بدن و حتی بهبود روحیه ذهنی و آرامش نیز بهره ببرد. ماه رمضان فرصتی برای مرور بازسازی سبک زندگی و سلامت است که در آن تغذیه مناسب نقش مهمی را ایفا می کند.

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Still hungry? Here’s more