قاتل قلب را بشناسید

موفقیت


میر افزود: از جمله عوامل دیگر مصرف چربی ترانس خطر مرگ را افزایش می دهد. این نوع چربی به طور طبیعی در برخی غذاها وجود دارد، اما بیشتر به صورت صنعتی تولید می شود و در مارگارین، کره نیمه جامد، غذاهای سرخ شده و محصولات یافت می شود. پخته شده به صورت بیسکویت، کیک و غیره یافت می شود.

قلب

وی افزود: چربی های ترانس به دلیل تغییر در ساختار شیمیایی خود می توانند سطح کلسترول LDL (کلسترول بد) را بالا ببرند و در عین حال سطح کلسترول HDL (کلسترول خوب) را کاهش دهند.

به گفته این متخصص تغذیه، این تغییرات می تواند منجر به افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی شود و همچنین مصرف مداوم چربی های ترانس با التهاب، مقاومت به انسولین و سایر مشکلات متابولیک مرتبط است.

میر افزود: برای کاهش مصرف چربی ترانس می توان از روغن های گیاهی مانند گلرنگ، ذرت، آفتابگردان، سویا و کانولا استفاده کرد و برای اطلاع از میزان چربی ترانس محصول و اینکه آیا از چربی ترانس استفاده شده است، باید به برچسب راهنما به تغذیه توجه کنید.

وی ادامه داد: توجه به سلامت قلب و عروق خونی با انتخاب غذایی مناسب می تواند تاثیر بسزایی در پیشگیری از بیماری ها داشته باشد.



Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *