“من با تو می درخشم” – من گرسنه هستم و حوصله آشپزی ندارم! انجام دادن اگر هر دو موقعیت برای شما اتفاق بیفتد، دیگر چیزی نمی گویم.
این غذا را به لیست دستور العمل های سریع اضافه کنید و مطمئن باشید زمانی که احساس می کنید هیچ سرپناهی ندارید به کارتان می آید!
چه چیزی نیاز دارید
مرغ را تکه تکه کنید (فرقی نمی کند فیله باشد یا پای چون چاره ای وسط نیست! زمان در حال تمام شدن است!) و کنار بگذارید.
قارچ (یک بسته کوچک کافی است)
سبزیجات کنسرو شده (کنسرو سبزیجات به معنی نخود، ذرت و هویج است، با نزدیکترین سوپرمارکت تماس بگیرید و به سرعت در دسترس خواهند بود و اگر این مواد را جداگانه دارید، فقط نخود سبز باید پخته شود)
دو یا سه قاشق غذاخوری سس مایونز مصرف کنید، نیاز این غذا برطرف می شود.
اگر لیموترش تازه وجود داشته باشد، آبلیمو بهتر است.
پیاز خدا را شکر در هر خانه ای هست!
چگونه مرغ مکزیکی درست کنیم؟
پیاز را به دلخواه خلالی، خلالی یا رنده کنید و تفت دهید. مرغ ها را اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند. مقداری زردچوبه و نمک اضافه کنید. اگر فقط از فیله استفاده می کنید، این مرحله سریعتر تمام می شود، اما اگر پای مرغ دارید، باید به مرغ زمان بیشتری برای پختن بدهید.
بعد از پختن مرغ ها قارچ ها را اضافه کرده و سرخ می کنند. به سراغ سبزیجات کنسرو شده بروید. آنها را داخل مواد بریزید و مخلوط کنید. بگذارید چند دقیقه با هم معاشرت کنند تا طعم ها با هم ترکیب شوند.
سس مایونز را در قابلمه بریزید و تمام مواد را با آن بپوشانید. لازم نیست رنگ آن سفید باشد، فقط کافی است طعم سس را حس کنید، حتی می توانید برای طعم بهتر مقداری سس خردل هم اضافه کنید. روی این غذا لیمو بمالید و فلفل سیاه اضافه کنید و در ظرف بچینید. غذاهای مکزیکی به تند بودن معروف هستند، اما اگر نمی خواهید مقداری فلفل اضافه کنید، این قسمت به شما بستگی دارد. شما دیگر کار خاصی ندارید. غذای شما آماده است. این غذا با نان سرو می شود. نان باگت اگر داشته باشید قطعا طعم بهتری خواهد داشت.
اگر دوست دارید چند حبه کوچک سیب زمینی را سرخ کنید و دور غذا بچینید. چه کسی می تواند بگوید که دیدن سیب زمینی سرخ کرده اشتهای او را باز نمی کند؟!
تهیه این غذا نیم ساعت طول می کشد. اما طعم شگفت انگیز آن همیشه در ذهن شما و مهمانانتان باقی خواهد ماند! شک نکن!
منبع: بهترین