رئیس انجمن صنفی ایران گفت: “در صورت لزوم ، ما استفاده از نانوایی های خشخاش ، کنجد ، سبزیجات و غیره را برای تعادل قیمت ها ممنوع خواهیم کرد ، اما باید حقوق نانوایی ها نیز دیده شود.”
جلسه ای از چالش های آرد و نان ، به ریاست قاسم ناده فراهانی ، رئیس انجمن صنفی ایران ، با حضور علی فرهادی ، رئیس سازمان Ta’zir ، خوزه سامسامی ، عضو بخش مشاوره اسلامی انجمن صنفی صنفی ، OM. سیروس نعیمابادی ، معاون مدیر نان (ناننو) ، محمد جاواد کارامی ، رئیس و اعضای گروه کار ایران برای آرد و نان ، و رهبران تحقیر پشتی استانی در کارگروه استان باکی نگهداری می شدند.
این جلسه که امروز در اتاق صنفی ایران برگزار شد ، به معاون بینش انجمن صنفی ایران و نظارت بر چالش های نانوایی با سیستم نانینو و پیشنهادات مقابله با این چالش ها اعلام شد و این گزارش توسط کمیته تنظیم می شود که در انجمن صنفی ایران ایجاد می شود.
رئیس انجمن صنفی ایران گفت: “اگرچه بسیاری از یارانه ها برای نان پرداخت می شود ، مردم ، نانوایی ها و دولت ناراضی هستند.” بنابراین ، ما گزارش های نانوایی را از استان ها دریافت کرده ایم ، اما این گزارش ها و تجزیه و تحلیل آنها باید تکمیل شود.
قسیم ناده فراهانی گفت: “ما قصد داریم علاوه بر نانوایی ها ، با تشکیل کمیته آرد و نان در اصناف ایران و استانی ، حقوق مردم را علاوه بر نانوایی ها ادامه دهیم. حتی در صورت لزوم ، ما استفاده از نانوایی های خشخاش ، کنجد ، سبزیجات و موارد دیگر را ممنوع خواهیم کرد. برای تعادل قیمت. اما باید حقوق نانوایی ها نیز دیده شود.
غلام علی مهدوی ، رئیس مرکز تجاری و تجاری ایران و دبیر اتحادیه عالی کارگری ، از برخی تحقیقات از سیستم نانینو انتقاد می کند: “سیستم نانینو نمی تواند به جای همه دستگاه ها و مبنای ارائه خدمات نانوایان مدیریت کند.” بنابراین ، باید برای دریافت خدمات نانینو از سیستم صنفی جدید ترتیب داده شود.
علی فرهادی ، رئیس سازمان دولت Tazir ، با استناد به فراوانی نانوایی ها در سازمان ، گفت: “این جلسه مشکلات بسیاری را از طرف نمایندگان نانوایی ایجاد کرده است ، که همه آنها مهم هستند ، اما تعیین سرعت متعادل نان نیز بسیار مهم است.” امروز ما در دولت شاهد بسیاری از موارد در دولت بوده ایم که شایسته نیستند و این مشکلات باید در اسرع وقت برطرف شود.
حسین سامسامی ، عضو کمیته اقتصادی مجمع مشورتی اسلامی ، همچنین گفت: یکی از اعتراضات مکرر مردم به کمیسیون اقتصادی ، قیمت و کیفیت نان است. مردم می خواهند این وضعیت را سازماندهی کنند. پیش از این ، استاندارد سازی ساخته شده بود و ما در واحدهای نان نامه و قیمت دیدیم ، اما این استانداردها امروز رعایت نشده اند. بنابراین ، استانداردها باید دوباره باشند.
وی گفت: “ما باید قاب را برای رضایت مردم و نانوایی ها بسازیم.” من به دلیل شرایط دشوار کارشان ، تمام نانوایی ها را می بوسم ، اما کار نانوایی ها باید استاندارد شود و سپس کنترل شود. به همین دلیل ما انتظار داریم که اتاق صنفی ایران در مرحله اول به اقتصاد بیکر نگاه کند. در مقابل ، ما همچنین آماده هستیم تا در صورت لزوم برای اصلاحات قانونی مطالعات لازم را ادامه دهیم.
کیر نعیمبادی ، معاون مدیر یارانه های یارانه های یارانه و نانو ، اظهار داشت: “این سیستم مجاز به انجام نتایج دلخواه نیست و اطلاعات و دستورالعمل های لازم را از وزارت کشور دریافت می کند ، بنابراین کلیه الزامات و درخواست های سایر موسسات باید در این سیستم قرار داشته باشد.”
نجمابادی گفت: دو سیستم نانینو و سیما به طور کامل به یکدیگر جمع آوری شده اند و افزودند که این سیستم دفاتر خدماتی را در هر چهار استان ایجاد کرده است و اگر اتاق صنفی ایران بخواهد جداول خدمات را لیست کند ، باید از طریق وزارت کشور استفاده شود.
براساس این گزارش ، برخی از مشکلات موجود در سیستم نانینو مانند “ابهام در رفتار معمولی و غیرمعمول نانوایی ها” ، “نیاز به آموزش اتحادیه ها در استفاده از سیستم نانینو” ، “نیاز به اصلاح پردازش ، حرکت و تصحیح وظایف برای نان مطابق با آرد توزیع شده است”.