سازمان دامپزشکی این کشور هشدار می دهد: مردم زمان را از مراکز معتبر خریداری می کنند و از خرید از فروشندگان و محافل خودداری می کنند.
در عید نوروز ، سازمان دامپزشکی به هموطنان ما توصیه کرد که هنگام خرید و نگهداری ماهی های طلایی به مراقبت های بهداشتی توجه کنند.
مراکز تحویل مجاز شامل واحدهای ماهیگیری تزئینی و مکان هایی است که توسط شهرداری ها با هماهنگی با دفتر دامپزشکی تعیین شده است.
شهروندان هنگام خرید از ماهی و آب مستقیم و محافظت نشده خودداری می کنند و حتی از ظروف یکبار مصرف برای حمل و نقل ماهی استفاده می کنند.
همچنین ، از خرید ماهی های بیمار با علائم منفعل ، شفاف ، شفاف و رنگ آمیزی روی پوست خودداری کنید.
توصیه های سالم
پس از انتقال ماهی به خانه ، بلافاصله آب را تعویض کرده و ماهی را به ظروف از پیش آماده شده منتقل کنید.
ظروف یکبار مصرف در کیسه زباله.
آب و آب جایگزینی ماهی باید مستقیماً در شبکه فاضلاب دور ریخته و از آن در قسمت های عمومی جلوگیری شود.
با توجه به نیاز به تعویض ماهی خریداری شده ، حداقل 2 ساعت قبل از خرید یک ظرف برای ذخیره سازی ماهی تهیه کنید. اگر از آب شهرداری استفاده می کنید ، قبل از استفاده از ماهی باید چند ساعت در خارج از منزل قرار گیرد.
یک ظرف تعمیر و نگهداری ماهی یک ظرف با دهان باز (دهان شل) برای تبادل اکسیژن با محیط است. مقدار آب مورد نیاز برای هر قطعه ماهی حداقل یک لیتر است.
بهترین دمای ذخیره سازی ماهی تا 2 تا 5 درجه سانتیگراد و غذای ماهی طلا از مغازه های ماهی تزئینی است.
برای جایگزینی آب ، هر بار 5 ٪ از کل آب تعویض می شود و یک بار از آب جلوگیری می شود.
در هنگام تغییر آب ، دستکاری ماهی لازم نیست ، اما در صورت لزوم باید از دستکش استفاده شود ، به خصوص در افرادی که سابقه بیماری یا آلرژی پوست دارند.
سازمان دامپزشکی توصیه کرد که در پایان نوستورس ماهی نباید در رودخانه ها یا نهرها قرار گیرد و در مکان های تعیین شده توسط شهرداری قرار گیرد.
روزنامه نگار