مجله اینترنتی گیمیس

ویتامین P چیست و چه فوایدی دارد؟

ویتامین P نوعی ویتامین نیست ، اما اصطلاحی که سالها پیش برای گروهی از ترکیبات گیاهی به نام فلاونوئیدها استفاده می شود. این ترکیبات گیاهی فواید سلامتی زیادی دارند ، از جمله کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت ، خاصیت آنتی اکسیدانی قوی و سلامت مغز.

به گفته کوکا ، فلاونوئیدها نوعی ترکیب گیاهی مفید هستند که برای اولین بار در سال 1930 از پرتقال گرفته شده است. در آن زمان ، محققانی که تصور می کردند ویتامین جدیدی را کشف کرده اند در این ترکیب تعمید یافته اند ، اما بعد از اینکه اشتباه خود را درک کردند ، نام آن را به فلاونوئیدها تغییر دادند.

فلاونوئیدها معمولاً در میوه ها ، سبزیجات ، چای و کاکائو یافت می شوند و رنگ جذاب میوه هایی مانند میوه ، گیلاس و گوجه فرنگی از این ترکیبات تهیه می شود.

اعضای فلاونوئید گیاهان را از اشعه ماوراء بنفش ، بیماریهای عفونی و استرس محیطی محافظت می کنند و به جذب حشرات برای گرده افشانی کمک می کنند.

انواع فلاونوئیدها و منابع غذایی آن

فلاونوئیدها ، که به عنوان فلاونوئیدهای آلی نیز شناخته می شوند ، خانواده ای از ترکیبات گیاهی پلی فنولی هستند که تاکنون از 6000 گونه شناخته شده اند و 6 شرکت تابعه مختلف دارند. این زیر کلاس ها عبارتند از:

1. Flavonols

گروه Flavonols ایزوب ترین منبع فلاونوئیدها در رژیم غذایی از جمله مقایسه ، کوئرستین ، میرستین و تناسب است.

این ترکیبات در روغن زیتون ، انواع توت ها ، پیاز ، کلم ، انگور ، گوجه فرنگی و چای یافت می شود.

2. مضرات

این گروه فلاونوئید نیز به طور گسترده در منابع مختلف تغذیه ای یافت می شود ، بهترین منابع فلاوون شامل جعفری ، آویشن ، نعنا ، کرفس و بابونه است.

3. Flavanols and Flavan – 3 – L

این کلاس فلاونوئید شامل صید هایی مانند اپی کین و اپیکولوکروسین است که در چای سیاه ، چای سبز و چای Olang فراوان است. سایر منابع فرینول شامل کاکائو ، سیب و انگور است.

4

این کلاس فلاونوئید در میوه های مرکبات یافت می شود و مسئول طعم تلخ نارنجی ، لیمو و سایر مرکبات است. برخی از ترکیبات موجود در این گروه شامل هگزپریدین ، ​​Narinjin و Originicol هستند.

5. ایزوفلاون

جنیستین و دیدین مشهورترین ایزوفلاوون در آن هستند لوبیای سویا و محصولات سویا واقع شده اند.

6. آنتوسیانیدین ها

بیشتر میوه ها و سبزیجات قرمز ، آبی یا بنفش رنگ خود را از این گروه فلاونوئید استخراج می کنند. ترکیبات زیر کلاس آنتوسیانیدین مانند سیانیدین ، ​​دلفینیدین و پنییدین در زغال اخته ، توت فرنگی ، زغال اخته ، توت فرنگی سیاه و انگور واقع شده است.

فواید فلاونوئیدها

به نظر می رسد فلاونوئیدها فواید سلامتی زیادی دارند ، از جمله خواص قوی آنتی اکسیدانی و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، دیابت و سایر بیماری ها.

تعیین خواص فلاونوئیدها کار آسانی نیست!

از آنجا که مطالعات گسترده فلاونوئید از نظر اجرای آنها انجام نمی شود ، اطلاعات کامل در دسترس نیست ، اما این ترکیبات احتمالاً در بدن زیاد نیستند و یک کار بیولوژیکی کمی دارند (درصدی که به طور فعال وارد جریان خون سیستمیک می شود).

درک این مسئله که چگونه فلاونوئیدهای مختلف بر سلامت انسان تأثیر می گذارند ، دشوار است ، زیرا از یک طرف متابولیسم بدن بر فراهمی زیستی فلاونوئیدها تأثیر می گذارد و این ترکیبات به سرعت می توانند دفع شوند.

از طرف دیگر ، فلاونوئیدها پس از ورود به بدن به ترکیباتی به نام متابولیت ها تجزیه می شوند ، برخی متابولیت ها دارای خواص یکسان مانند فلاونوئیدهای اولیه هستند ، اما برخی دیگر اینگونه نیستند.

همچنین گفته می شود که استفاده همزمان از ترکیبات فلاونوئید با مواد مغذی مانند کربوهیدرات ها ، پروتئین ها یا چربی ها می تواند بر امور بیولوژیکی و جذب بدن تأثیر بگذارد ، که همچنین تحت تأثیر ترکیب باکتریهای روده قرار دارند.

برخی از مزایای احتمالی فلاونوئیدها عبارتند از:

1. سلامت مغز

به نظر می رسد که فلاوانول ها در کاکائو از سلولهای مغزی محافظت می کنند و به سلامت مغز کمک می کنند. این احتمالاً از طریق تعامل با مسیرهای سیگنالینگ سلولی درگیر در بقای سلول ها و حافظه است.

2 دیابت

خوردن رژیم غذایی حاوی مقادیر زیادی فلاونوئیدهای خاص ، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد ، که گفته می شود دیابت را برای مصرف روزانه هر 300 گرم فلاونوئیدها کاهش می دهد.

3 بیماری قلبی

مصرف برخی از زیر گروه های فلاونوئید ، از جمله فلاونول ها ، آنتوسیانیدین ها ، پروتکلینیدین ها ، فلاون ها ، فلاونون ها و فلاون – 3 – L – ممکن است تأثیر خوبی در کاهش خطر بیماری قلبی داشته باشد.

دوز مصرف و مکمل ها

از آنجا که ترکیبات فلاونوئید برای رشد انسان ضروری نیستند ، و رژیم های غذایی سالم حاوی غذاهای کامل هستند که به طور طبیعی سطح خوبی از این ترکیبات دارند ، مصرف مکمل های فلاونوئید ضروری نیست.

با این حال ، این مکمل ها در بازار موجود است و برخی از افراد حاضر به مصرف هستند. برخی از متداول ترین مکمل های فلاونوئید شامل کوئرستین ، مجتمع های فلاونوئید و روال است.

دوز استاندارد در حال حاضر برای مکمل های فلالانوئید تعریف نشده است و هر یک از این مکمل ها ممکن است دستورالعمل های خاصی برای مصرف داشته باشد. علاوه بر این ، عوارض جانبی و خطرات احتمالی بسیاری از این مکمل ها ناشناخته است.

کارشناسان بر این باورند که فلاونوئیدها که از طریق مواد غذایی وارد بدن می شوند باعث مسمومیت نمی شوند ، اما مصرف دوزهای زیادی از مکمل ها می تواند خطری باشد ، از جمله تأثیر منفی بر عملکرد تیروئید ، اختلالات دارو یا تأثیر منفی بر سایر مواد مغذی بدن.

علاوه بر این ، این مکمل ها تحت نظارت سازمان غذا و دارو نیستند و نمی توان آنها را تهیه کرد. همچنین در محتوای برخی از مواد مغذی نسبت به مکمل ها بسیار مفیدتر به نظر می رسد.

با این حال ، اگر قصد دارید مکمل های فلاونوئید را مصرف کنید (به ویژه زنان باردار و

مادران شیرده) قبل از مصرف حتماً با پزشک خود مشورت کنید.

ایران

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Still hungry? Here’s more