ویروس آنفلوانزا در شیر غیر پاستوریزه زنده می‌ماند

موفقیت


یک مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه استنفورد نشان می دهد که ویروس آنفولانزا در شیر غیر پاستوریزه در یخچال می تواند توانایی خود را برای عفونت حفظ کند.

تحقیقات جدید دانشگاه استنفورد نشان می دهد که شیر خام یا غیر پاستوریزه، که برخی آن را جایگزینی طبیعی و مغذی برای محصولات لبنی پاستوریزه می دانند، ممکن است با خطرات پنهانی همراه باشد.

به گزارش هلث دیالوگ، این تحقیق نشان می دهد که ویروس آنفولانزا می تواند تا پنج روز در شیر خام در یخچال عفونی بماند. این یافته ها در حالی است که شیوع آنفولانزای پرندگان در میان گاوهای شیری نگرانی ها را در مورد احتمال یک بیماری همه گیر دیگر افزایش داده است. الکساندریا بوهم، محقق ارشد این پروژه گفت: «این یافته‌ها خطر بالقوه انتقال آنفلوانزای مرغی از طریق مصرف شیر خام و اهمیت پاستوریزه کردن شیر را نشان می‌دهد.»

بیش از 14 میلیون آمریکایی سالانه شیر خام مصرف می کنند. برخلاف شیر پاستوریزه، شیر خام برای از بین بردن پاتوژن های مضر حرارت داده نمی شود. طرفداران شیر خام ادعا می کنند که حاوی مواد مغذی، آنزیم ها و پروبیوتیک های مفیدتری نسبت به شیر پاستوریزه است و می تواند سیستم ایمنی و سلامت دستگاه گوارش را تقویت کند.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده شیر خام را با بیش از 200 مورد شیوع بیماری مرتبط دانسته است و به همراه مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده هشدار می دهد که باکتری هایی مانند اشریشیا کلی و سالمونلا در شیر خام خطرات جدی برای سلامت انسان دارند. به ویژه برای کودکان، سالمندان، زنان باردار و افراد با سیستم ایمنی ضعیف.

محققان تداوم گونه ای از ویروس آنفلوانزای انسانی را در شیر خام گاو در دمای معمولی یخچال بررسی کردند. این ویروس آنفولانزا که به “H1N1 PR8” معروف است، زنده می ماند و توانایی آلوده کردن شیر را تا پنج روز حفظ می کند.

منگیانگ ژانگ، رئیس این گروه تحقیقاتی گفت: ماندگاری چند روزه ویروس عفونی آنفلوانزا در شیر خام، نگرانی‌هایی را در مورد راه‌های انتقال احتمالی ایجاد می‌کند. این ویروس می تواند سطوح و مواد موجود در محیط کارخانه لبنیات را آلوده کند و خطراتی برای حیوانات و انسان ایجاد کند.

علاوه بر این، محققان دریافتند که ویروس آنفولانزا حداقل به مدت 57 روز در شیر خام قابل تشخیص است. در مقایسه، فرآیند پاستوریزاسیون توانست آنفولانزای موجود در شیر را به طور کامل از بین ببرد و مقدار آران در این ویروس را تقریباً 90 درصد کاهش دهد، اما نتوانست به طور کامل آران را حذف کند. اگرچه قرار گرفتن در معرض ویروس آنفولانزای آرانه هیچ خطری برای سلامتی ندارد، روش‌های آزمایش مبتنی بر آران اغلب برای نظارت بر محیط برای پاتوژن‌هایی مانند آنفولانزا استفاده می‌شود.

الساندرو زولی، محقق ارشد این پروژه گفت: ماندگاری طولانی مدت ویروس آرانی در شیر خام و شیر پاستوریزه پیامدهایی برای ارزیابی ایمنی مواد غذایی و پایش محیطی دارد. به خصوص که بسیاری از روش های مورد استفاده در پایش محیطی، Arane را شناسایی می کنند.



Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *