میوه های مرکبات شامل محبوب ترین میوه های اسیدی ، شیرین و خوشمزه از جمله پرتقال ، نارنجی و گریپ فروت است و دارای نام هایی مانند ماندارین ، ماندارین و WAF است که دارای طعم و مزه خوشمزه ، رنگ رنگارنگ و خاصیت بی نظیر است.
ماندارین چیست؟
به گفته کوکا ، ماندارین ، که به عنوان ماندارین نیز شناخته می شود ، یکی از محبوب ترین میوه ها در میان میوه های مرکبات است که برخلاف بسیاری از افراد ، تحت نارنجی نیستند و متعلق به خانواده دیگری هستند.
ادعا می شود که از چین باستان تبار است و دلیل نام آن است زیرا ماندارین یکی از مشهورترین زبانهای چینی است.
درخت نارنگی کمی به یک درخت گلدار متوسط است که میوه های آن در طی فرآیند از سبز به نارنجی تغییر می کند.
میوه های ماندارین یک ماندارین جامد است که آن را به خوبی از گوشت و گوشت شیرین محافظت می کند و جدا کردن از گوشت از پرتقال راحت تر است.
بر خلاف پرتقال ، این میوه شبیه روغن نیست ، که در لبه ها صاف است.
انواع نارنگی ها
ماندارین انواع مختلفی دارد که برخی از آنها محبوب تر هستند ، از جمله:
ماندارین ساتسوا ؛ بیشتر در ژاپن یافت می شود ، اگرچه در مناطقی مانند خلیج فارس و آمریکای جنوبی دیگر به سرعت رشد می کند.
ماندارین معمولی ؛ یا Blanco یا Ponkan یکی دیگر از گونه های محبوب است که در مناطق گرم به آب و هوای گرمسیری ، از جمله بخش هایی از چین ، برزیل ، اسپانیا و فیلیپین رشد می کند.
ماندارین ؛ نوع دیگر ماندارین است که پوست نارنجی دارد و در مراکش متولد شده است
علاوه بر موارد فوق ، بسیاری از گونه های پیوند وجود دارد که ناشی از رابطه بین ماندارین و سایر میوه های مرکبات ، با تعدادی 162 تا 200 گونه است.
کولونین پوست نارنجی و براق تر یا yafa کوچکترین نوع ماندارین پیوند شده است که نتیجه اتصال ماندارین و نارنجی است و معمولاً هسته ای ندارد.
خواص و مزایای ماندارین
1. سرشار از آنتی اکسیدان ها
ماندارین سرشار از سلامت گیاهی از جمله فلاونوئیدها است. این ترکیبات آنتی اکسیدانی بدن را از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کنند و با خنثی کردن اکسیداسیون از پیری زودرس ، سرطان و بیماری های قلبی جلوگیری می کنند.
فلاونوئیدها به عنوان سرکوبگرهای ژن عمل می کنند که ترکیبات محرک تحریک کننده و غیرفعال هستند.
2. تقویت سیستم ایمنی بدن
با توجه به ویتامین C بیش از حد در ماندارین ، مصرف این میوه تأثیر خوبی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد.
ویتامین C یک آنتی اکسیدانی است که استرس اکسیداتیو را خنثی می کند ، میکروب های مضر را از بین می برد و به حفظ سلامت و یکپارچگی بافت های پوست و بدن کمک می کند.
علاوه بر این ، مصرف مقادیر زیادی از این ویتامین می تواند بهبود زخم را بهبود بخشد.
3. سلامت روده
میوه های مرکبات ، از جمله ماندارین ، از نظر محتوای فیبر محلول ، مکان خوبی دارند. الیاف محلول ماده ای شبیه به ژل در دستگاه گوارش ایجاد می کنند که مدفوع را تسهیل می کند و حرکات روده را تسهیل می کند.
ماندارین همچنین حاوی فیبر نامحلول است که بیش از بسیاری از میوه های دیگر است و بدون تجزیه از روده عبور می کند.
هر دو نوع فیبر محلول و محلول ، خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش داده و به کاهش وزن کمک می کنند.
4. از سنگ کلیه جلوگیری کنید
میوه های مرکبات ، از جمله ماندارین ، خطر سنگ کلیه را کاهش می دهند ، زیرا علت نوع خاصی از سنگ کلیه در واقع سطح کم ادرار مرکبات است که خوشبختانه با افزایش این ماده ، خطر سنگ های کلیه را کاهش می دهد.
ارزش غذایی ماندارین
ماندارین از مرکبات بسیار مغذی است و دارای ماندارین متوسط (88 گرم) از مواد مغذی زیر است:
کالری: 47
کربوهیدرات ها: 12 گرم
پروتئین: 0.7 گرم
چربی: 0.3 گرم
فیبر: 2 گرم
چگونه ماندارین را نگه داریم
شما می توانید آن را به مدت 1 هفته یا 6 هفته در یخچال نگه دارید تا آن را به مدت 1 هفته در یخچال نگه دارید ، به خصوص که برخی از افراد ترجیح می دهند ماندارین را خنک کنند.
این میوه باید در اسرع وقت در یخچال قرار گیرد.
از آنجا که پوست نارنگی نازک است و 85 ٪ میوه از آب ساخته شده است ، شما نباید آن را در دمای زیر 0 درجه سانتیگراد نگه دارید
برای راحتی می توانید میوه را پوست بگیرید و قطعات را در فریزر بسته یا نایلون در یخچال قرار دهید.
ایران