مجله اینترنتی گیمیس

پلیس، عامل جدید افزایش تصادفات را کشف کرد

براساس آمار ، بیش از یک میلیون و 6000 نفر در سال گذشته به ناوگان راننده این کشور اضافه شده اند که بیشتر آنها با دریافت گواهینامه های جدید به جاده ها پیوسته اند.

براساس آمار ، بیش از یک میلیون و 6000 نفر در سال گذشته به ناوگان راننده این کشور اضافه شده اند که بیشتر آنها با دریافت گواهینامه های جدید به جاده ها پیوسته اند.

سرهنگ احمد کرامی اسد ، رئیس پلیس در جاده ، به عوامل مؤثر در افزایش احتقان ترافیک و حوادث ترافیکی گفت: یکی از عوامل مؤثر بر تعداد رانندگان که اخیراً گواهی دریافت کرده است. براساس آمار ، بیش از نیمی از هزار نفر در طول سال به ناوگان این کشور اضافه شده اند که بیشتر آنها به جاده ها پیوسته اند و گواهینامه های جدیدی را دریافت کرده اند.

وی افزود: علاوه بر افزایش تعداد رانندگان ، تعداد اتومبیل های جدید نیز به طرز چشمگیری افزایش یافته است که این یک عامل در افزایش احتقان ترافیک و احتمال تصادفات است. همچنین ، تغییر در قوانین برای اخذ گواهینامه های حرفه ای نیز بر این امر تأثیر گذاشته است. طبق قطعنامه کابینه در سالهای گذشته ، فاصله بین دریافت یک گواهی دو راه دو و دو سال و دو سال بود ، اما امسال به یک سال کاهش یافته است.

رئیس پلیس جاده گفت: “این کاهش با گذشت زمان منجر به افزایش در جستجوی گواهینامه های حرفه ای ، به ویژه یک گواهینامه اصلی و دو شده است.” با این حال ، بسیاری از رانندگان که اخیراً گواهی حرفه ای دریافت کرده اند ، تجربه کافی در رانندگی ندارند و این می تواند خطرات زیادی باشد. همچنین ، گواهی اصلی سه راننده محدودیت هایی در جاده های متقاطع دارد که رانندگان مجاز به سفر در سال اول دریافت گواهی نیستند.

سرهنگ کارامی اسد افزود: “با وجود این محدودیت ها ، بسیاری از رانندگان که دارای گواهینامه اساسی هستند ، به ویژه در ساعات خاص روز ، بدون محدودیت ، رانندگی می کنند.” در حال حاضر هیچ مکانیسم سیستم برای نظارت و کنترل این رانندگان وجود ندارد و در بسیاری موارد فقط از طریق کنترل های تصادفی و نظارت بر پلیس ، می توان تخلفات این گروه را شناسایی کرد.

در پایان ، وی خاطرنشان كرد: به منظور كاهش تصادفات جاده ای و افزایش ایمنی ترافیک ، لازم است اقدامات كنترل را تقویت كنید ، به ویژه برای نظارت بر روند به دست آوردن گواهینامه های حرفه ای و رفتار رانندگان جاده.

isna

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Still hungry? Here’s more