مجله اینترنتی گیمیس

چه موقع باید اسفنج آشپزخانه را دور بیندازیم؟

در مطالعه سالانه خود ، EGRET به رایج ترین گونه ها توالی شد. اگرچه شناسایی دقیق همه باکتری ها امکان پذیر نبود ، پنج مورد از بی نظم ترین گونه ها با باکتری هایی که باعث عفونت در افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف می شوند ، ارتباط نزدیکی داشتند.

اقدامات ویژه ، مانند گرم شدن در مایکروویو یا آب گرم و صابون ، در از بین بردن همه باکتری ها کاملاً مؤثر نبود ، زیرا این روش ها ، اگرچه برخی از باکتری ها را از بین می برد ، می تواند باکتری های با دوام بیشتری رشد کند. EGIRT می گوید: “روش های تمیز کردن می تواند به نوعی فرآیند انتخاب منجر شود ، که منجر به بقا فقط به تعداد کمی از باکتری ها می شود و جمعیت آنها را افزایش می دهد.” “اگر این کار را چندین بار انجام دهید ، ممکن است باکتری های زیادی وجود داشته باشند که در برابر فرآیند شستشو مقاوم هستند.”

توجه به این نکته حائز اهمیت است که هیچ یک از باکتری های تأسیس شده مربوط به مسمومیت غذایی یا بیماری های جدی نیست.

قارچ ها اغلب مرطوب هستند و محیط خوبی برای رشد باکتری ها فراهم می کنند.

در حقیقت ، 5 ٪ از موارد بستری به دلیل بیماری های مبتنی بر مواد غذایی با پنج بیماری زا خاص همراه است که سه مورد از آنها باکتری است: اشرشیاک کلی ، سالمونلا و کامپلووباکتر. خوشبختانه ، این باکتری ها در قارچ ها نادر هستند. Ectert می گوید: “ما فقط باکتری های بیماری زا بالقوه پیدا کرده ایم ، یعنی باکتری هایی که می توانند برای افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف ، افراد مسن یا کودکان خطرناک باشند.” “معمولاً برای یک فرد سالم ، باکتری های موجود در اسفنج آشپزخانه مضر نیستند.”

در سال 2 ، جنیفر کویین ، استاد ایمنی مواد غذایی در دانشگاه نماز Vivio A&M در ایالات متحده و همکارانش ، قارچ آشپزخانه را از چهار خانه در فیلادلفیا جمع آوری کرد. تنها 2 تا 5 درصد از قارچ ها مقدار کمی باکتری داشتند که با مسمومیت غذایی در انسان همراه هستند.

افتتاح کویین و همکارانش با مطالعه دیگری در سال 2 تأیید شد. در مطالعه فوق الذکر Solivig Langsrood ، دانشمند موسسه تحقیقات مواد غذایی Nofima در نروژ ، باکتری ها را در شستشوی قارچ و برس مقایسه می کند. وی مجموعه مشترکی از باکتریهای بی ضرر و غیر پاتوژن مانند Asinoobacter ، Crossobacter ، Enterobacter ، Enterobacteriace و Pseudomonas را در هر دو نوع ابزار پیدا کرد.حرف با این حال ، برس ها معمولاً باکتری های کمتری دارند.

کوینلان می گوید که بیشتر باکتری های موجود در قارچها باعث بیماری نمی شوند ، به سادگی باعث می شوند که اسفنج بوی بد و با گذشت زمان ناخوشایند شود. اما این احتمال وجود دارد که اگر برای تمیز کردن بقایای گوشت خام از اسفنج استفاده کنید ، ممکن است برخی باکتری های مضر باقی بمانند و مطالعات نشان داده است که باکتری های بیماری زا می توانند در قارچ آشپزخانه وجود داشته باشند.

در حالی که باکتری های ایجاد شده در آشپزخانه معمولاً در صورت وجود باکتری های خطرناک مانند سالمونلا مضر نیستند ، ساختار قارچ محیطی ایده آل برای رشد این پاتوژن فراهم می کند. مطالعات همچنین این را اثبات کرده است.

بیشتر بخوانید

در یک مطالعه توسط لانگسرو ، هنگامی که دانشمندان باکتری ها را با سالمونلا به قارچ آشپزخانه اضافه کردند ، این باکتری ها به راحتی رشد کردند. اما وقتی همان باکتری به ماشین ظرفشویی اضافه شد ، آنها ناپدید شدند. دلیل این امر ممکن است این باشد که برس ها معمولاً بعد از استفاده خشک می شوند و باکتری های سالمونلا از بین می روند در حالی که قارچ ها ، به ویژه در صورت استفاده روزانه ، مرطوب هستند و محیطی مناسب برای رشد باکتریها فراهم می کنند. باکتری های احتمالی بیماری زا را می توان از اسفنج به صفحات ، وسایل آشپزخانه یا سطوح منتقل کرد.

بنابراین ، چند بار باید اسفنج آشپزخانه را تغییر دهیم؟ کوین معتقد است که از نظر بهداشت ، ایده آل ترین تغییر آن هر هفته است ، اما کارهایی نیز وجود دارد که می توانید برای گسترش عمر مفید خود انجام دهید.

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Still hungry? Here’s more