مجله اینترنتی گیمیس

چُوکرتمه کباب مرغ؛ یک غذای خوشمزه از کشور ترکیه

ترکیه به دلیل داشتن کباب های متنوع و خوشمزه شناخته شده است. دونر کباب ، آدانا کباب ، شیش چاشنی ، تاووک شیش ، کباب بیتی ، تاپسی کباب و orfa کباب نمونه هایی از کباب های خوشمزه هستند. کباب کباب یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین کباب های ترکی است که با مرغ یا گوشت تهیه شده و با سیب زمینی سرخ شده و یک سس مخصوص سرو می شود و پخت آن آسان است. اگر به دنبال تهیه یک غذای جدید و هیجان انگیز برای اعضای خانواده هستید ، از ما پیروی کنید که چگونه کباب مرغ ترکی درست کنیم.

ترکیبات

سینه مرغ یا فیله: 1 گرم
سیب زمینی: 1 کامپیوتر
مواد لازم برای مرغ مرغ
پیاز: 1
ماست: 1 قاشق غذاخوری.
خمیر گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، آویشن و زردچوبه: در صورت لزوم
مواد تشکیل دهنده برای سس ما است
ماست قرمز و ارزشمند: 1 کاسه
نمک: در صورت لزوم.
سیر: 1 مکعب
مواد تشکیل دهنده سس خمیر
کره: 1 قاشق بزرگ
روغن: 1 قاشق غذاخوری
خمیر گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
آب: یک لیوان چهارم
پوره گوجه فرنگی: 1 لیوان
فلفل و نمک: در صورت لزوم
جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری.

تهیه

برای تهیه این غذای خوشمزه ، ابتدا سینه ها یا فیله مرغ خود را در یک روبان ریز برش دهید. در یک کاسه جداگانه با ماست ، روغن زیتون ، روکش گوجه فرنگی ، پیاز خرد شده ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و آویشن ، خوب مخلوط کنید ، سپس قطعات مرغ را اضافه کرده و هم بزنید تا مرغ کاملاً خوشمزه باشد. حالا ظرف را بپوشانید و تابه را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ را امتحان کنید. سپس مقدار کمی کره را درون یک تابه بریزید ، سپس مرغ را با مواد آن در قابلمه اضافه کرده و درب آن را روی تابه قرار دهید و مرغ را گاهی اوقات مخلوط کنید تا سرخ شود و کاملاً بپزید. در ضمن سیب زمینی ها را برش داده و سرخ کنید و کنار بگذارید.

برای تهیه سس برای خمیر ، ابتدا کره و روغن را درون یک تابه مناسب بریزید و روی اجاق گاز روی اجاق گاز قرار دهید ، سپس خمیر گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه سس کنید و سپس رب گوجه فرنگی و سپس گوجه فرنگی را اضافه کنید چسبانده و سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید ، تا سرخ کنید. آب جوش را 5 دقیقه بعد به بالا اضافه کرده و درب قابلمه را ببندید و اجاق گاز را کاهش دهید تا سس تهیه کرده و بیفتد. برای تهیه سس ماست ، ابتدا ماست را درون یک کاسه بریزید و سیر رنده شده را با نمک و فلفل اضافه کرده و هم بزنید. پس از پختن مرغ ، سیب زمینی سرخ شده را درون ظرف سرو بریزید. ابتدا سس ماست را روی سیب زمینی ها بریزید و سپس خمیر را روی سس ماست بریزید و سپس مرغ آب پز را روی سس پخش کنید و برای کمی جعفری خرد شده بپاشید. در این مرحله ، بررسی کباب خوشمزه ما آماده است ، جان.

نکات روغن زیتون
روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالای آن ، جایگاه ویژه ای در رژیم غذایی بسیاری از افراد دارد. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص زیاد است ، معمولاً در صورت موجود بودن در بازار با روغن های معمولی مخلوط می شود. در نتیجه کیفیت آن ، کاهش می یابد. بنابراین کسانی که می خواهند روغن زیتون بخرند ، اغلب می پرسند که چگونه روغن زیتون اصلی را تشخیص دهند. البته تشخیص روغن زیتون خالص کار آسانی نیست. با این حال ، کارشناسان اصل اصل روغن زیتون را به شرح زیر ارائه داده اند:
برای انتخاب روغن با کیفیت بالا ، بهتر است ابتدا هوشیار باشید. روغن زیتون باید بوی میوه های زیتون ، سیب یا چمن تازه را بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است. بنابراین اگر بوی فلز می دهید ، بدانید که روغن بیشتر یا پوسیده است.
راه دوم برای تشخیص روغن زیتون ، امتحان کردن آن است. اگر 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را درون دهان خود بریزید و آن را در دهان خود بچرخانید و آن را با هوا فرو کنید ، باید چند لحظه در گلو خود احساس تلخی کنید. بنابراین گلو شما می سوزد. در بعضی موارد ، افراد به دلیل روغن بیش از حد سرفه می کنند. اندکی پس از 5 دقیقه ، تلخی تلخی و خوشمزه ناپدید می شود و خوشمزه می شود. علاوه بر این ، با خوردن این روغن احساس چربی در دهان خود نمی کند. در ابتدای زبان با خوردن روغن زیتون اصلی ، در پایان احساس شیرین و سوزش خواهید کرد.
راه بعدی برای تشخیص روغن زیتون رنگ اصلی آن است. روغن زیتون باید سبز مایل به زرد باشد. البته ، روغن زیتون معیار خوبی برای تعیین کیفیت روغن نیست. زیرا تقلب در آن آسان است.

دور

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Still hungry? Here’s more