مجله اینترنتی گیمیس

چگونه از شر خارش و التهاب در فصل بهار رها شویم؟

هالیل ساداکات ، متخصص پوست و مو ، گفت: “با ورود بهار و بزرگ شدن گل و گیاهان در هوا ، بسیاری از افراد به پوست آلرژی دارند.” این آلرژی ها ، که می توانند به شکل خارش ، قرمزی ، کهیر و حتی تیره شدن پوست رخ دهند ، از طریق تماس مستقیم با برخی گیاهان و قرار گرفتن در معرض خورشید در بعضی از افراد تشدید می شوند.

وی افزود: “از تماس مستقیم با چمن و برگهای برخی گیاهان برای کاهش این آلرژی ها خودداری کنید ، زیرا برخی از آنها دارای ترکیباتی هستند که با تماس با پوست و نور خورشید می توانند باعث التهاب و تغییر رنگ شوند.” همچنین ، گرده در هوا می تواند در برخی از افراد واکنش آلرژیک ایجاد کند که علاوه بر مشکلات تنفسی ، می توانند باعث آلرژی پوست شوند.

چه غذاهایی تشدید می شود؟

افراد حساس باید از خوردن غذا ، فست فود و برخی آلرژن ها مانند توت فرنگی و کیوی خودداری کنند ، زیرا می توانند سیستم ایمنی بدن را تحریک کرده و علائم آلرژی را تشدید کرده و به کاهش مواد مغذی سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند میوه و میوه کمک کنند.

وی گفت: “برای جلوگیری از حساسیت به پوست ، کرم های مرطوب کننده برای جلوگیری از خشکی پوست ، ضد آفتاب برای محافظت از نور مضر خورشید و پوشیدن لباس پنبه و لباس سبک.” همچنین ، در مورد خارش و التهاب ، استفاده از محلول کالامین می تواند به کاهش علائم کمک کند. در موارد شدیدتر ، به پزشک اشاره دارد و مصرف داروهای ضد حساسیت خوراکی ضروری است.

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Still hungry? Here’s more