دستور پخت کوکی فوق العاده آسان
گرم کره بدون نمک دمای اتاق 40 گرم پودر قند 1 تخم مرغ 90 گرم آرد کیک 20 گرم کره بدون نمک ذوب شده 10 گرم پودر قند 30 گرم شربت برنج (می توان از عسل استفاده کرد) 20 گرم بادام. شربت برنج در غذاهای کره ای به عنوان یک شیرین کننده طبیعی و برای افزودن لعاب براق به غذاها استفاده می شود. با پودر مالت برنج و جو درست می شود. شربت برنج غلیظ و چسبناک است و طعمی غلیظ، خاکی و کاملاً دانه ای دارد که بسیار متمایزتر از شربت شکر یا ذرت است. می توانید به جای شربت برنج از عسل استفاده کنید، اما طعم آن کمی متفاوت از این دستور است.