مجله اینترنتی گیمیس

یخچال‌های طبیعی زمین از سال ۲۰۰۰ تاکنون حدود ۷ تریلیون تن یخ از دست داده‌اند

با توجه به کوتاهترین ارزیابی ، بیش از پنج درصد از 2 سال تاکنون در سراسر جهان در حال کاهش است. با تسریع در تغییرات آب و هوایی ، روند ذوب سریع طی یک دهه گذشته بیش از یک سوم شتاب گرفته است.

نوئل گارملاو می گوید: “هر درجه گرم شدن برای یخچال های طبیعی مهم است.” “آنها فشارسنج برای تغییرات آب و هوا هستند.”

با توجه به ininth جدیدداده های جدید نتیجه تیمی از صدها محقق در قالب یک پروژه جهانی به نام “مقایسه تعادل مقایسه ای یخچال و فریزر” است. هدف از این گروه کاهش عدم اطمینان در مورد سرعت ذوب 6000 یخچالهای طبیعی در کره زمین ، با استفاده از یک روش استاندارد برای ارزیابی معیارهای مختلف آنها بود. این شامل اندازه گیری گرانش و ارتفاع 6 ماهواره و همچنین اندازه گیری زمین است.

محققان دریافتند که یخچال های طبیعی در حدود 2 میلیارد تن یخ در سال بین 1 تا 2 سال ذوب شده اند. میزان ذوب بین سنین 1 تا 2 تا 5 میلیارد تن در سال افزایش می یابد و شتاب بیش از یک سوم دارد. در سال 2 ، رکورد بیشترین کاهش یخچال و فریزرها با 2 میلیارد تن یخ تعیین شده است.

بیشتر بخوانید

اعداد با برآوردهای قبلی مطابقت دارند. گورنا ، عضو گروه تحقیقات جهانی ، می گوید که بررسی های جامع جدید اعتماد به نفس بیشتری به تغییراتی که در یخچالهای طبیعی مشاهده می کنیم ، می دهد و به وضوح تعیین می کند که این روند تسریع شده است.

به طور کلی ، ذوب شدن حدود هفت تریلیون تن یخچالهای طبیعی سطح دریا را تقریباً دو اینچ از سال 2 افزایش داده است. این میزان ذوب دومین عامل اصلی در افزایش سطح دریا پس از گسترش آب به دلیل گرم شدن اقیانوس ها است.

یخچال ها دائماً در سراسر جهان کاهش می یابند. مناطقی که مدتهاست با یخچالهای طبیعی پوشانده شده اند ، اکنون به تدریج این میزهای یخی را از دست می دهند. وضعیتی که نشانه روشنی از تغییرات آب و هوا است و چشم انداز روی زمین را دگرگون می کند.

یخچالهای کوهستانی آلپ بیش از هر منطقه دیگر یخ را از دست داده و تقریباً 5 درصد از سال 2 کوچکتر بودند. در خاورمیانه ، نیوزیلند و غرب آمریکای شمالی ، کاهش یخچال بیش از 5 ٪ است. براساس میزان انتشار گازهای گلخانه ای در آینده ، انتظار می رود یخچال های جهانی تا پایان قرن 5 نیمی از یخ خود را از دست بدهند.

کاوش در مورد مجله طبیعت ارسال شده

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Still hungry? Here’s more