مجله اینترنتی گیمیس

یک ادویه موثر برای لاغری شکم و کاهش وزن

صدها سال ، زیره سیاه به سبد غذا و ساکنان اروپایی رسیده است. بنابراین بسیاری از افراد از آن برای بهبود طعم غذاهای مختلف استفاده می کنند. علاوه بر این ، از خواص زیره مدتهاست که در طب سنتی برای درمان برخی از بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد و ماهیت زیره سیاه بسیار گرم و خشک است.

صدها سال ، زیره سیاه به سبد غذا و ساکنان اروپایی رسیده است. بنابراین بسیاری از افراد از آن برای بهبود طعم غذاهای مختلف استفاده می کنند. علاوه بر این ، از خواص زیره مدتهاست که در طب سنتی برای درمان برخی از بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد و ماهیت زیره سیاه بسیار گرم و خشک است.

اگرچه داروهای شیمیایی و صنعتی تأثیر سریع تری بر بدن دارند ، اما درمان با داروهای گیاهی هنوز طرفداران کاملی دارد. افرادی که ترجیح می دهند بدن خود را در مقابل قرص ها و کپسول های صنعتی قرار ندهند و سلامت خود را با گیاهان دارویی حفظ کنند.

زیره سیاه یکی از سلاح های داروهای گیاهی در بیماری است. ادویه سرشار از مواد مغذی و خاصیت درمانی مختلف. تأثیر این ماده بر بیماری های متعدد ، از سرطان تا التهاب اثبات شده است. این گیاه با ارزش نقش مهمی در سبد غذایی ایران دارد. استفاده از زیره سیاه در هر دو توده غذایی و نوشیدنی های مورد استفاده مردم ما قابل توجه است.

ارزش غذایی زیره

زیره سیاه طیف گسترده ای از مواد مغذی ضروری را دارد. یک قاشق غذاخوری (1.5 گرم) از این ادویه ، از جمله کالری: 1.5 ، پروتئین: 0.5 گرم ، چربی: 1.5 گرم ، کربوهیدرات: 1.5 گرم ، فیبر: 1.5 گرم ، کلسیم: 1 میلی گرم ، آهن: 1 میلی گرم ، منیزیم: 1 میلی گرم: 1 میلی گرم:

زیره سیاه یکی از سلاح های داروهای گیاهی در بیماری است. ادویه سرشار از مواد مغذی و خاصیت درمانی مختلف. تأثیر این ماده بر بیماری های متعدد ، از سرطان تا التهاب اثبات شده است. این گیاه با ارزش نقش مهمی در سبد غذایی ایران دارد. استفاده از زیره سیاه در هر دو توده غذایی و نوشیدنی های مورد استفاده مردم ما قابل توجه است.

ارزش غذایی زیره

زیره سیاه طیف گسترده ای از مواد مغذی ضروری را دارد. یک قاشق غذاخوری (1.5 گرم) از این ادویه ، از جمله کالری: 1.5 ، پروتئین: 0.5 گرم ، چربی: 1.5 گرم ، کربوهیدرات: 1.5 گرم ، فیبر: 1.5 گرم ، کلسیم: 1 میلی گرم ، آهن: 1 میلی گرم ، منیزیم: 1 میلی گرم: 1 میلی گرم:

مهر

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Still hungry? Here’s more