برای علاقه مندان به نوشیدنی های گرم و گوارا برای روزهای سرد زمستان مانند انواع چای، این بار پیشنهادی جذاب و ویژه داریم؛ ماچا لاته (Matcha Latte)، یک نوشیدنی سبز نشاط آور که منشا آن چین و ژاپن است، می تواند انتخابی تازه و متفاوت باشد. علاوه بر این، از آنجایی که پودر ماچا لاته حاوی مقدار زیادی پودر چای سبز است، این نوشیدنی دارای خواص ویژه چای سبز مانند حمایت از سلامت قلب، کاهش وزن و محافظت از کبد است. شاید فکر کنید ماچا لاته یک نوشیدنی جدید و مدرن است، اما بد نیست بدانید که اختراع آن به قرن هفتم پس از میلاد برمی گردد. n است. در چین لازم به ذکر است که چای ماچا با ماچا لاته متفاوت است. در تهیه چای ماچا از شیر استفاده نمی شود.
تهیه این نوشیدنی در خانه نیاز به زمان و هزینه زیادی ندارد. کافی است دستورالعمل تهیه این نوشیدنی را بدانید و مواد اصلی را تهیه کنید تا به راحتی یک فنجان ماچا لاته درست کنید. در ادامه این قسمت از ستاره به طرز تهیه این نوشیدنی خوشمزه و فوق العاده در منزل پرداخته ایم و سپس نکات و ترفندهایی برای خوشمزه تر شدن و لذیذتر شدن آن را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه یک فنجان ماچا لاته
مواد لازم برای تهیه ماچا لاته |
|
پودر ماچا | یک قاشق چایخوری یا دو گرم |
شیر داغ | یک پیمانه |
آب گرم | یک چهارم پیمانه |
شیرین کننده مانند شکر یا عسل به میزان دلخواه | به میل خود |
دستورالعمل درست کردن ماچا لاته در خانه
برای تهیه ماچا لاته مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید:
- کبریت را الک کنید.
- پودر ماچا را با آب داغ مخلوط کرده و هم بزنید تا به صورت کفی درآید.
- اگر شیرینی ماچا لاته خود را دوست دارید، شیرین کننده ای را که درست کرده اید به دلخواه اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
- شیر را بخارپز کنید (یعنی آن را حرارت دهید تا حباب بزند و کمی بخار کند اما نجوشد) و سپس آن را با مواد به ظرف اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم رنگ شود.
- نوشیدنی شما آماده است، آن را در لیوان مخصوص خود بریزید و بنوشید.
نکاتی در مورد طرز تهیه ماچا لاته خوشمزه تر و بهتر سرو می شود
با کمی حوصله و دقت بیشتر و دانستن ترفندهای کوچک برای بهبود طعم و بافت و ارائه ماچا لاته به نکات مهمی پرداختیم که به دنبال آن می توانید یک نوشیدنی کافه ای جذاب بسازید.
پودر ماچا را الک کنید
همانطور که به طرز تهیه این نوشیدنی اشاره کردیم، برای داشتن یک نوشیدنی منحصر به فرد، لازم است قبل از مخلوط کردن با آب داغ الک، مواد پودر شده از جمله چای سبز را مخلوط کنید. دلیل این امر جلوگیری از تشکیل توده و کمک به ایجاد بافتی صاف و یکدست برای نوشیدنی است.
بیشتر بخوانید: درست کردن یک قهوه لاته داغ و خوشمزه
آب گرم مورد استفاده در هنگام آماده سازی
برای تهیه این نوشیدنی به دمای آب توجه کنید. آب مصرفی باید داغ باشد و پس از افزودن پودر به آب با حرکات زیگزاگ همزن آن را هم بزنید تا کف تشکیل شود و بافت یکنواختی به دست آید.
گرم کردن شیر
شیری را که برای درست کردن ماچا لاته استفاده می شود حرارت دهید تا گرم شود، اما به جوش نیاورید.
زمان اضافه کردن شیر است
شیر را به مخلوط پودر ماچا لاته و آب داغ اضافه کنید تا مخلوط به دلیل هم زدن کف کند.
شیر را کم چرب نکنید
بعد از اینکه در اثر حرارت روی شیر کف کرد، شیر را همراه با کف با پودر و آب مخلوط کنید و کف را از روی شیر پاک نکنید.
استفاده از انواع شیر
برای ایجاد طعم متمایزتر، می توانید به جای شیر معمولی از شیر نارگیل یا چیزهای دیگری مانند شیر بادام استفاده کنید.
برای ایده های دکوراسیون زیبای ماچا لاته برای سرو در مهمانی ها می توانید مقاله 20 ایده جذاب برای تزیین نوشیدنی های سرد و گرم در استار را مطالعه کنید.