مجله اینترنتی گیمیس

مرگبارترین غذاهای دنیا چیست؟

تا چه اندازه از سلامتی غذای خود اطمینان دارید؟ اکنون شما را با کشنده ترین غذای دنیایی که ممکن است خورده باشید آشنا خواهیم کرد.

تغذیه یکی از مواردی است که به زندگی خود ادامه خواهد داد ، اما گاهی اوقات تغذیه می تواند ما را به سمت مرگ سوق دهد. به طور کلی ، همه سعی می کنند غذاهای سمی مصرف نکنند و از طرف دیگر ، برخی از غذاها باعث آلرژی هایی می شوند که باید از آنها جلوگیری شود ، اما آیا می دانید که کشنده ترین غذاها معمولاً در جهان مصرف می شوند؟ در این مقاله به ما بپیوندید تا خطرناک ترین و کشنده ترین غذای مصرف شده توسط انسان ها وارد شوید.

کشنده ترین غذا چیست؟

پاسخ این سؤال (سفارشی ترین غذای) به تعریف مرگ و میر بیشترین غذای بستگی دارد. می توان گفت که کشنده ترین غذا تعداد زیادی از مردم را می کشد ، در این صورت آلرژی ها از توده فراتر می روند.

از طرف دیگر ، کشنده ترین نامزد ، که می تواند سمی باشد ، مجموعه ای از گیاهان ، قارچ ها و حیوانات خواهد بود. غذاهای سمی به دو دسته تقسیم می شوند که اولین مورد آن باید خطرناک باشد ، اما با آماده سازی مناسب می تواند بی خطر باشد و دسته دوم باید مواد مضر در نظر گرفته شود که به اشتباه با خیال راحت معرفی می کنیم.

کاساوا (کاساوا)

یکی از مهمترین غذاهایی که می تواند برای عادی خطرناک باشد. CASAWA تلخ منبع اصلی کربوهیدرات ها در رژیم غذایی افرادی است که در مناطق گرمسیری زندگی می کنند. مشکل اصلی در کاساوا ریشه ها و برگهای آن است که دارای سموم به نام گلیکوزیدهای سیانوژنیک هستند و باعث گواتر ، فلج و حتی مرگ می شوند.

با این حال ، بسیاری از مردم در سراسر جهان هنوز از ریشه های آن لذت می برند ، زیرا گلیکوزیدهای سیانوژنیک می توانند آب را در آب یا با جوش و خشک شدن در آفتاب از بین ببرند.

براساس گزارش های منتشر شده توسط سازمان بهداشت جهانی ، مسمومیت CASAVA می تواند یک سال انسان را از بین ببرد ، در حالی که هزاران نفر دیگر به دلیل مشارکت در سطح پایین مسمومیت می توانند دچار ناتوانی جسمی جدی شوند و حتی ممکن است رخ دهد. این نشان می دهد که چگونه یک غذا می تواند زندگی انسان را به طور گسترده ای از بین ببرد و خطرات سلامتی جدی داشته باشد.

ماهی Fowed (بافر)

در دنیای حیوانات ، احتمالاً این ماده غذایی فیگو ، یک سوشی مبتنی بر ماهیگیر ، کشنده ترین غذا است و عمدتاً در ژاپن مصرف می شود. این ماهی دارای سم است و برای سم زدایی آن فرآیند خاصی دارد.

براساس اطلاعات پزشکی منتشر شده ، چندین نوع ماهی پف دار دارای سم کشنده به نام تتروتوکسین هستند و بلافاصله می توانند بلافاصله یا فلج شوند و بعد از 5 دقیقه باعث نارسایی تنفسی شوند. این سم تقریباً 2 برابر سمی تر از سیانید است و یک دوز کشنده 1 تا 2 میلی گرم است. این یک دلیل واضح است که در بسیاری از کشورها ممنوع است.

سرآشپزها در ژاپن باید مجوزهای لازم را داشته باشند تا بتوانند مفصل را تهیه و خدمت کنند. این روند ممکن است چندین سال طول بکشد. سرآشپزها باید بتوانند ماهی را تمیز کرده و اندامها از جمله کبد ، روده و تخمدان را از بین ببرند و آزمایش نهایی شامل غذاهایی است که آنها تهیه کرده اند.

به گفته دفتر بهداشت عمومی در توکیو ، ده ها نفر به دلیل آماده سازی نادرست ماهی های پفی ، هر سال در بیمارستان بستری می شوند ، اما تعداد کمی از آنها می میرند. این ظرف باید یکی از غذاهای نادر و مجلل باشد که معمولاً با قیمت صدها دلار برای مطبوعات.

قارچ مرگ

اگر لیست کشنده ترین غذای جهان نام غذای قارچی نیست ، مطمئناً نباید کامل باشد. یکی از آنها ، که به عنوان کلاهک مرگ شناخته می شود ، مسئولیت 5 ٪ از مرگ و میرهای ناشی از مصرف قارچی را بر عهده دارد. این قارچ بومی اروپا است و به عنوان یک گونه تهاجمی به سایر نقاط جهان رسیده است.

از آنجا که بسیار شبیه به قارچ های معمولی است ، Death Hhehead مسئول بسیاری از مرگ ها به دلیل مصرف قارچی و مسمومیت تصادفی است. علائم مسمومیت با این قارچ طی 1 تا 2 ساعت ظاهر می شود و شامل حالت تهوع ، استفراغ و اسهال است.

بعد از گذشت چند روز ، شخصی که نیمی یا بیشتر غذا خورده است ، نارسایی کبد یا کلیه خواهد داشت و خواهد مرد. بزرگترین بخش داستان باید مقاومت قارچ برای گرما باشد. بنابراین پخت و پز نمی تواند منجر به تخریب سم شود.

کارشناسان گفتند که دریافت آمار دقیق در مورد تعداد مرگ و میر ناشی از این نوع قارچ دشوار است ، زیرا گزارش های کافی در مراکز اضطراری وجود ندارد ، اما آنها می توانند هر سال 5 نفر را از بین ببرند. هزاران نفر دیگر به دلیل مصرف قارچ بیمار می شوند و در نهایت بهبود می یابند.

خبرهای خوب برای افرادی که قارچ های مورد نظر خود را سوء تفاهم می کنند منتشر می شود. یکی از مطالعات در طول سال نشان می دهد که می توان از یک رنگ فلورسنت خاص به عنوان پادزهر سموم قارچی استفاده کرد ، به این معنی که ممکن است راهی برای درمان افراد در آینده وجود داشته باشد ، بنابراین احتمال زندگی آنها را افزایش می دهد.

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Still hungry? Here’s more