“tabnak با شما” – در این مقاله یاد خواهید گرفت که چگونه غذا و کلم بروکلی تهیه کنید. مواد غذایی با شیک و کلم بروکلی ، معروف به Chicon Divan ، یکی از غذاهای کلاسیک و خوشمزه است که ترکیبی از مرغ ، کلم بروکلی و سس خامه ای را در یک کشتی ساده ارائه می دهد. این ظرف یک گزینه عالی برای یک شام سریع و خوشمزه است و می توان آن را با برنج ، رشته فرنگی یا سیب زمینی پوره سرو کرد.
خوردن مرغ و کلم بروکلی:
این دستور العمل ساده برای خوراک مرغ و کلم بروکلی گزینه شام سریع و محبوب است!
مرغ و کلم بروکلی در سس ضخیم و خامه ای فرو می روند ، با پنیر پوشانده شده و در فر پخته می شوند تا گرم و حباب شوند.
لهجه های مرغ یا مرغ روی مبل و کلم بروکلی:
مرغ و کلم بروکلی با کلم بروکلی یک کشتی آسان است که برای اولین بار در رستوران دیوان پاریسین در نیویورک معرفی می شود. کلم بروکلی و سس در این نسخه استفاده می شود. به همین دلیل ، به عنوان مبل معروف شد.
• طعم: این کشتی با عطر گرم و خانگی بسیار آرامش بخش است.
• جامد: از آنجا که سس با سوپ ضخیم شروع می شود ، تهیه آن بسیار سریع و آسان است.
• آماده سازی از ابتدا: می توانید به جای سوپ تمام شده از سوپ خانگی غلیظ استفاده کنید.
• یک نکته را ذخیره کنید: برای افزایش حجم مواد غذایی مقداری کلم بروکلی اضافه کنید.
• صرفه جویی در وقت: اگر وقت ندارید ، از کلم بروکلی تازه یا تمام شده در بسته های شسته شده استفاده کنید. همچنین ، Rhoter (Grill آماده) در این دستور العمل بسیار عالی است.
مواد تشکیل دهنده:
کلم بروکلی ، خرد شده در قطعات کوچک 2 گرم
سینه های مرغ خرد شده و خرد شده ؛
Way Cheese Cheddar (تقسیم شده) 1 و نیم فنجان
اسفنج خامه ای یا سوپ مرغ (2 جعبه)
خامه ترش ⅔ یک لیوان
شیر ½ فنجان
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
پودر پیاز ½ قاشق چایخوری
پودر خردل خشک ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
نمک -فلوئید نمک ¼ قاشق چایخوری
مواد رویه ای:
پودر نان پوتو یا نان طعم دار ؛
پاشیدن
نحوه انجام Divan Chicon:
برای تهیه این دستور العمل ، ابتدا مرغ را با پیاز و ادویه جات ترشی جات با مقداری آب بپزید. سپس فر را تا 2 درجه فارنهایت (2 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
یک ظرف بزرگ آب را بجوشانید. کلم بروکلی را اضافه کرده و به مدت 1-2 دقیقه بپزید تا کمی نرم شود. سپس آن را به خوبی بشویید و کنار بگذارید. می توانید آنها را تبخیر کنید یا آنها را آماده کنید. آنها بیشتر در فر پخته می شوند.
در یک کاسه متوسط ، 2 فنجان پنیر چدار ، سوپ ضخیم ، خامه ترش ، شیر ، پودر سیر ، پودر پیاز ، پودر خردل ، فلفل سیاه و نمک طعم دار را مخلوط کنید.
کلم بروکلی را اضافه کرده و مرغ را به مخلوط اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مخلوط را با 1.5 اینچ به یک ظرف منتقل کنید و آن را با پنیر باقیمانده بپوشانید.
در یک کاسه کوچک کره را مخلوط کرده و گرد و غبار نان را مخلوط کنید. این مخلوط را روی مرغ بریزید.
ظرف را به مدت 4-5 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح پودر نان طلا و مخلوط حباب باشد.
با برنج ، رشته فرنگی یا سیب زمینی پوره سرو کنید. جان
نکات و نگهداری سرو:
• این دستور العمل ساده را می توان با برنج ، رشته فرنگی تخمدان یا سیب زمینی خامه ای سرو کرد.
• باقیمانده مواد غذایی تا 5 روز در یخچال ذخیره می شود. تغذیه مرغ و کلم بروکلی به خوبی گرم و حتی انجماد است. در صورت لزوم ، برای حفظ رطوبت غذا مقداری شیر اضافه کنید.
نکات مربوط به مواد اولیه:
• مرغ: این دستور العمل از مرغ آب پز استفاده می کند ، بنابراین برای استفاده از بقیه مرغ یا مرغ دوار ایده آل است. مرغ آب پز نیز برای این نوع غذا عالی است.
• کلم بروکلی: بروکلی بخار تازه بهترین طعم و بافت را اضافه می کند. البته می توان از کلم بروکلی منجمد نیز استفاده کرد ، اما کمی کوچکتر خواهد بود.
• سس: سس با مرغ و کلم بروکلی با یک سوپ اسفنجی ضخیم ، خامه ترش ، شیر و ادویه جات پخته می شود.
• پنیر: پنیر چدار غذای غنی می دهد. پنیر دانه ای نیز برای این دستور العمل مناسب است.
• ضبط: ترکیبی از کره و گرد و غبار نان به این گوشت مرغ و کلم بروکلی کمی نیش می زند. شما پانکو ندارید؟ از پودر نان طعم دار یا کوکی های خرد شده استفاده کنید!
تنوع:
• سبزیجات: می توانید سبزیجات دیگری مانند گل کلم یا مارچوبه را اضافه کنید. فقط بپزید تا به آرامی غرق شود.
• ادویه جات ترشی جات: می توانید ادویه ها را تغییر داده و سبزیجات مورد علاقه خود را با عطر اضافه کنید. نیمی از قاشق چایخوری پودر طعم دلپذیری می بخشد.
• سوپ: این دستور العمل می تواند از هر نوع سوپ خامه ای ، از جمله سوپ کرم مرغ یا سوپ خانگی غلیظ استفاده کند.
منبع: دوتایی