مجله اینترنتی گیمیس

زعفران چه خواصی دارد؟ – زومیت

زعفران گرانترین ادویه در جهان است. دلیل هزینه بالای زعفران روش دشوار برداشت است که باعث می شود روند تولید گران شود.

زعفران از گیاه کرکوس ساتیوس (قاتل قاتل) ذخیره شده. اگرچه منشأ دقیق زعفران هنوز مشخص نیست ، اما حدود 5000 سال برای خواص درمانی استفاده شده است. در اینجا برخی از مزایای زعفران برای سلامتی وجود دارد که شواهد علمی در حمایت وجود دارد.

1. یک آنتی اکسیدان قوی

زعفران حاوی مقادیر قابل توجهی از ترکیبات گیاهی است. این ترکیبات می توانند به عنوان آنتی اکسیدان عمل کنند. یعنی مولکولهایی که سلولهای بدن را از رادیکال های آزاد و استرس اکسیداسیون محافظت می کنند.

برخی از آنتی اکسیدان های قوی در زعفران عبارتند از:

  • سفر دریایی
  • قشر
  • قدرت
  • پیکروسین
  • گودال

کروز می تواند مشهورترین آنتی اکسیدان موجود در زعفران باشد. کروسین مسئول رنگ قرمز زعفران است و مطالعات نشان می دهد که ممکن است دارای داروهای ضد افسردگی باشد و از سلولهای مغزی در برابر آسیب های تدریجی محافظت کند.

مطالعات نشان می دهد که صفرانال موجود در ذغال سنگ ممکن است هنگام برخورد با شرایط زیر مفید باشد:

  • التهاب
  • آسم
  • فشار خون بالا
  • سرطان
  • افسردگی

Caemofrol ، که در گلبرگهای گلهای زعفران یافت می شود ، همچنین می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از بدن در برابر ویروس های مختلف ، از جمله:

  • هپاتیت ب
  • آنفولانزا
  • اچ‌آی‌وی
  • ویروس تنفس سینیشین

2. ممکن است حالات را بهبود بخشد و علائم افسردگی را درمان کند

زعفران به عنوان ادویه خورشید شناخته می شود و فقط رنگ خاص آن نیست زیرا می تواند به بهبود خلق و خوی کمک کند.

بررسی در سال 2 نشان داد که تأثیر زعفران در درمان افسردگی خفیف تا متوسط ​​از دارونما مؤثرتر است. مطالعات دیگر نشان داده اند که زعفران در درمان افسردگی به اندازه درمان های معمولی فلوکستین ، اجرای و سیتالوپرام مؤثر است. علاوه بر این ، در مطالعات ، افرادی که زعفران مصرف کرده اند نسبت به سایر گروه ها عوارض جانبی کمتری را تجربه می کنند.

اگرچه این اکتشافات امیدوار کننده به نظر می رسد ، قبل از اینکه متخصصان بتوانند زعفران را به عنوان درمان افسردگی توصیه کنند ، انجام مطالعات طولانی تر و بزرگ بیشتر در مورد افراد لازم است.

1. ممکن است حوزه های ضد

نوشتن وب سایت در خط جهنمزعفران سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که به خنثی کردن رادیکال های مضر آزاد کمک می کند. آسیب رادیکال آزاد با بیماری های مزمن مانند سرطان همراه است. بررسی در سال چهارم نشان داد که زعفران و ترکیبات آن به طور انتخابی سلولهای سرطانی را از بین می برند یا رشد تومور را سرکوب می کنند اما به سلولهای سالم آسیب نمی رسانند. مطالعات نشان می دهد که این اثرات در انواع مختلف سرطان یافت می شود ، از جمله:

  • سرطان روده
  • سرطان پستان
  • سرطان
  • سرطان پروستات
  • سرطان
  • سرطان خون
  • سرطان مغز

آنتی اکسیدان اصلی در زعفران همچنین می تواند سلولهای سرطانی را نسبت به داروهای شیمی درمانی حساس تر کند.

اگرچه این اکتشافات امیدوار کننده است ، برای درک کامل اثرات ضد زعفران زعفران ، مطالعات بیشتری لازم است.

1. ممکن است سندرم قبل از قاعدگی را کاهش دهد

سندرم قبل از قاعدگی (PMS) اصطلاحی است که علائم جسمی ، عاطفی و روانی را که قبل از شروع دوره قاعدگی رخ می دهد ، توصیف می کند. معاینه 4 ساله نشان می دهد که زعفران می تواند تأثیر مثبتی در بخش های مختلف سیستم تولید مثل زنان داشته و علائم این سندرم را تسکین دهد. برای درمان علائم PMS باید قبل از مصرف زعفران با پزشک خود مشورت کنید.

1. ممکن است به عنوان یک آفرودیزیاک عمل کند

Aprodisiac ها مواد غذایی یا مکمل هایی هستند که باعث افزایش میل جنسی می شوند. مطالعات نشان داده است که زعفران می تواند به عنوان یک تقویت کننده تمایل جنسی عمل کند ، به خصوص در افرادی که داروهای ضد افسردگی مصرف می کنند.

1. ممکن است اشتها را کاهش داده و به کاهش وزن کمک کند

مطالعات نشان می دهد که زعفران ، به ویژه در چاقی ، می تواند به کاهش اشتها و مدیریت وزن کمک کند. به عنوان مثال ، یک مطالعه در سال 2 نشان داد که مصرف 2 میلی گرم زعفران در روز به مدت 2 هفته در کاهش وزن بدن ، کمر و شاخص وزن موثرتر است. محققان همچنین دریافتند که زعفران به بهبود کلسترول خوب ، HDL و تری گلیسیریدها کمک می کند. به طور مشابه ، مطالعه در سال 2 نشان داد که مصرف عصاره زعفران به مدت 2 هفته در کاهش اشتها ، شاخص توده بدنی ، دور کمر و چربی کلی مؤثر است.

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Still hungry? Here’s more