مجله اینترنتی گیمیس

روزه‌داری متناوب و سرطان: یافته‌های علمی چه می‌گویند؟

با گذشت سالها ، مطالعات نشان داده اند که روزه داری می تواند سلامت ما را بهبود بخشد و خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد. اما مطالعه ای که در مجله Nature منتشر شده است و روی موش ها انجام شده است نشان می دهد که روزه خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد. نتیجه کارشناسان شواهد علمی چیست؟

سریع دوره ای چیست؟

در یک رژیم غذایی معروف به دوره ای یا متقاطع ، در فواصل معینی از روز غذا بخورید و برای بقیه زمان از خوردن غذا خودداری کنید. بر خلاف رژیم های غذایی سنتی که بر نوع غذا تأکید می کنند ، این روش بیشتر به زمان غذا خوردن متمرکز است.

نسخه های مختلفی از برنامه های دوره ای دوره ای وجود دارد. طبق برنامه 1/4 ، فقط برای مدت 2 ساعت و سپس به سرعت برای 2 ساعت باقیمانده بخورید. یکی دیگر از گزینه های محبوب یک رژیم غذایی 2: 1 است که در آن به مدت پنج روز به طور عادی می خورید و سپس کالری خود را به مدت دو روز محدود می کنید.

در سطح جهان ، یک رژیم غذایی ناسالم نقش مهمی در بیماری های مختلف از جمله بیماری های قلبی عروقی ، سکته مغزی ، دیابت نوع 2 و سرطانهای مختلف مانند سرطان روده بزرگ و ریه ایفا می کند.

در سالهای اخیر ، روزه گرفتن از بخش متقاطع به دلیل مزایای احتمالی سلامتی آن توجه زیادی را به خود جلب کرده است. روزه بر متابولیسم تأثیر می گذارد ، یعنی نحوه پردازش مواد غذایی و انرژی در بدن. این رژیم غذایی می تواند بر نحوه جذب مواد مغذی مواد غذایی و همچنین متابولیسم انرژی از قند و چربی تأثیر بگذارد.

چه تحقیقاتی نشان می دهد

مطالعات حیوانی آنها نشان داده اند متناوب ناشتا می تواند به کاهش وزن ، بهبود فشار خون و قند خون کمک کند ، بنابراین خطر ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

مطالعات در مورد انسان همچنین نشان می دهد که روزه داری می تواند باعث کاهش وزن ، بهبود سلامت متابولیسم ، کاهش التهاب و بهبود فرآیندهای ترمیم سلولی شود. این فرایندها به بدن کمک می کند تا سلولهای آسیب دیده ای را که می توانند به سرطان تبدیل شوند ، از بین ببرد.

با این حال ، مطالعات دیگر هشدار داده اند که مزایای روزه داری دوره ای شبیه به مزایای محدودیت های کالری است و شواهد کافی برای تأیید کاهش سرطان در انسان وجود ندارد.

مطالعه ای که در سال 2 در مجله Nature منتشر شده است نشان می دهد که وقتی موش ها بعد از روزه گرفتن دوباره می خورند ، سلولهای بنیادی روده ای که به ترمیم روده ها کمک می کنند فعال تر می شوند. این سلولهای بنیادی توانایی بهتری برای بازسازی روده نسبت به سلولهای بنیادی موش دارند که معمولاً گرسنه یا تغذیه می شوند. این نشان می دهد که بدن ممکن است بهتر باشد بعد از روزه و غذا خوردن ترمیم شود.

بیشتر بخوانید

با این حال ، این همچنین می تواند نتیجه منفی داشته باشد. اگر جهش ژنتیکی وجود داشته باشد ، فعالیت فشرده سلولهای بنیادی و روند فست فود پس از غذا خوردن می تواند رشد سرطان را تسهیل کند.

پلی آمین ها مولکول های کوچکی هستند که برای رشد سلول ضروری هستند. این مولکول ها دوباره روند ترمیم بدن را بعد از غذا فعال می کنند. بدن می تواند پلی آمین ها تولید کند ، رژیم های غذایی می توانند بر مقادیر آنها تأثیر بگذارند یا توسط باکتری های روده تولید شوند.

نتایج نشان می دهد که در حالی که روزه داری و سپس غذا خوردن می تواند عملکرد سلولهای بنیادی و روند بهبودی را بهبود بخشد ، می تواند با افزایش خطر ابتلا به سرطان همراه باشد ، به خصوص اگر چرخه روزه و تغذیه تکرار شود. البته این در موش ها به اثبات رسیده است و رابطه بین گرسنگی جایگزین و خطر ابتلا به سرطان در انسان پیچیده تر است و هنوز کاملاً درک نشده است.

در مورد افراد مبتلا به سرطان چطور؟

مطالعات در مورد افراد مبتلا به سرطان نشان داده است که گرسنگی می تواند از عوارض جانبی شیمی درمانی جلوگیری کند و ضمن کاهش آسیب به سلولهای سالم ، اثربخشی درمان سرطان را افزایش دهد. در حقیقت ، نشان داده شده است که در برخی از بیماران سرطانی ، روزه طولانی مدت بی خطر است و ممکن است رشد تومور را کاهش دهد.

از طرف دیگر ، برخی از متخصصان در مورد پیامدهای احتمالی این نوع رژیم هشدار می دهند. مطالعات ماوس نشان داده است که سریعاً می تواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف کرده و توانایی بدن در مبارزه با عفونت ها را کاهش دهد. این می تواند وضعیت افرادی که کاملاً سالم نیستند را بدتر کند. با این حال ، در حال حاضر هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد روزه داری خطر عفونت های باکتریایی در انسان را افزایش می دهد.

دیدگاه حاضر این است که روزه داری دوره ای می تواند مفید باشد ، اما کارشناسان معتقدند که تحقیقات بیشتری برای درک بهتر آن لازم است.

به طور کلی ، مزایای کوتاه مدت رژیم های غذایی روزه مانند کاهش وزن و بهبود وضعیت سلامت عمومی تأیید شده است ، اما ما هنوز از اثرات طولانی مدت گرسنگی ، به ویژه با خطر ابتلا به سرطان و مشکلاتی که ممکن است بوجود بیاید آگاه نیستیم. برای سیستم ایمنی بدن

از آنجا که روش های مختلفی از روزه های دوره ای وجود دارد و واکنش مردم نسبت به آنها متفاوت است ، تهیه توصیه ای که برای همه مفید باشد دشوار است. علاوه بر این ، بیشتر افرادی که در این مطالعات شرکت کرده اند دارای اضافه وزن هستند یا بیماری هایی مانند دیابت دارند ، بنابراین ما نمی دانیم که آیا نتایج این مطالعه برای همه افراد جامعه اعمال می شود یا خیر.

برای افرادی که سالم هستند ، روزه داری دوره ای به طور کلی بی خطر است. اما این روش برای برخی از افراد مناسب نیست ، مانند کسانی که مشکلات پزشکی خاصی دارند ، زنان و افراد باردار یا شیردهی با سابقه اختلالات خوردن دارند. بنابراین ، بهتر است قبل از شروع رژیم غذایی روزه ، با پزشک خود مشورت کنید.

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Still hungry? Here’s more