مجله اینترنتی گیمیس

چرا گربه‌ها در کف پنجه‌های خود «پاستیل» دارند؟

ویژگی های خاص گربه ها ، از بینی کوچک تا دم ، جذابیت زیادی دارند. اما یکی از محبوب ترین ویژگی ها برای بسیاری از علاقه مندان ، “ناخن ها” است. همان بالش های گرد و نرم که کف پا آنها از نظر علمی “اثر انگشت” نامیده می شود.

گربه های گربه ها ، که به عنوان پارس نیز شناخته می شوند ، به دلیل شباهت آنها با لوبیا ، نام لاک ناخن غیر رسمی نامیده می شوند و حتی گاهی اوقات “پاستیل” نامیده می شوند. علاقه به این بخش از بدن گربه به حدی است که هزاران فیلم سرگرم کننده روزانه در اینترنت منتشر می شود.

اما چرا گربه ها در ناخن های شما لوب های ناخن شما دارید؟ پاسخ این سؤال در میلیون ها سال تکامل است.

جاناتان لسیک زیست شناس تکاملی در دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس و نویسنده “گربه میو: چگونه گربه ها خانه شما را” مبل “می گیرند او می گوید سوال اصلی این است که چرا بیشتر حیوانات گوشتخوار ، از جمله سگ ها ، گرگ ها ، خرس ها ، قفسه ها و حتی علائم آب ، چنین قسمت های نرم را در ناخن های خود دارند.

تحقیقات نشان می دهد که تماس های انگشت احتمالاً وجود دارد حدود 2 میلیون سال پیشدر ابتدای ظاهر اولین گونه گوشتخوار ، آنها توسعه یافتند. لوکوس توضیح می دهد: “این ویژگی میلیون ها سال است و به نظر می رسد تمام حیواناتی که آنها حفظ کرده اند برای یک هدف مشابه استفاده می شوند.”

نقش پاستیل های نرم در زندگی گربه ها و سایر گوشتخواران از اهمیت زیادی برخوردار است. این بخش به آنها کمک می کند تا هنگام فرود سریع فرار کنند ، پرش کنند و فشار ضربه را جذب کنند. مهمترین ویژگی آنها ، مانند کمک به خودرو ، کاهش تأثیر است. این یکی از دلایلی است که به گربه ها اجازه می دهد از ارتفاعات چشمگیر و بدون آسیب جدی سقوط کنند.

بیشتر بخوانید

ساختار داخلی بالش های کوچک از بافت چربی ساخته شده است که با الیاف کلاژن تقویت می شود. این ترکیب به آنها خاصیت ارتجاعی و نرمی می دهد و در زمان فرود فشار را جذب می کند. تحقیقات ناخن گربه خانگی نشان می دهد که با فشرده سازی فشرده سازی و این ویژگی ، ساختار ناخن نرم محکم تر می شود کاهش تأثیر و توزیع فشار کمک می کند.

در مطالعات دقیق تر ، دانشمندان دریافتند که حفره های کوچکی پر از چربی وجود دارد که به عنوان لایه ای از انرژی استفاده می شود و از بی ثباتی و لغزش هنگام فرود جلوگیری می کنند.

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Still hungry? Here’s more