مجله اینترنتی گیمیس

طرز تهیه نان رمضان تبریز خوشمزه و مجلسی • مجله تصویر زندگی

نان تبریز رمضان یکی از نان های سنتی و خوشمزه Tabriz در ماه رمضان تزئینات جداول افطار سریع است. در بخش پخت و پز تصویر زندگی مجله با دستور العمل پخت نان تبریز رمضان ما در خدمت شما هستیم.

تهیه نان تبریز رمضان

مواد تشکیل دهنده تهیه تبریز رمضان

قند نصف یا یک لیوان بسته به طعم
تخم مرغ سه شماره
این ماست نصف لیوان
باستون قاشق غذاخوری
آرد تا خمیر به دست آید
پودر قاشق چای خوری
مایع نصف لیوان
کره پنجاه گرم
شکر برای قاشق غذاخوری
آب پیاز نصف لیوان
آماده سازی:
زمان پخت:
کل زمان پخت و پز:

مشاوره: (مجموعه روغن و روغن مایع 2 گرم است)

چگونه می توانم نان رمضان درست کنم

تمام مواد باید به دمای محیط برسند. مواد سرد و گرم به خوبی کار نمی کنند.

خمیر را با آب ولرم و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کرده و با درب (1 دقیقه) کنار بگذارید.

تمام مواد را در یک کاسه به جز آرد بمالید تا آن را یکسان کنید.

خمیر را به مواد تشکیل دهنده اضافه کرده و دوباره چنگال کنید. به تدریج آرد را اضافه کنید تا یک خمیر نرم بدست آورید و چسب نباشد.

خمیر را در یک مکان گرم بپوشانید تا حجم خمیر (1 ساعت) دو برابر شود. بعد از اینکه خمیر را منفجر کردید ، خمیر را برای چند ثانیه بپزید.

سینی فر را چرب کرده و نیمی از خمیر را با دست خود باز کنید. ما خمیر را تقریباً به اندازه یک سانتی متر باز می کنیم.

بقیه خمیر را با رول های باریک با فاصله و در کمر یا هر شکل دیگر درست کنید و روی خمیر قرار دهید.

به نان تبریز رمضان آن را با مخلوطی از زرده تخم مرغ و کمی زعفران و 2 قاشق غذاخوری شکر پودر و 2 قاشق غذاخوری کره مایع و چاشنی با کنجد ، آجیل و بادام درست کنید.

ما حدود نیم ساعت به او استراحت می دهیم. این تعطیلات دوم به نان نیاز دارد.

سینی را در فر از قبل گرم شده در 2 درجه قرار دهید. زمان پخت و پز 1 تا 2 دقیقه است. البته بستگی به اجاق دارد.

بعد از پخت زرق و برق نان تبریز رمضان عسل (عسل گرم) را رقیق کنید و پودر بادام زمینی یا گیل را بپاشید.
جان

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Still hungry? Here’s more