نان تبریز رمضان یکی از نان های سنتی و خوشمزه Tabriz در ماه رمضان تزئینات جداول افطار سریع است. در بخش پخت و پز تصویر زندگی مجله با دستور العمل پخت نان تبریز رمضان ما در خدمت شما هستیم.
تهیه نان تبریز رمضان
قند | نصف یا یک لیوان بسته به طعم |
تخم مرغ | سه شماره |
این ماست | نصف لیوان |
باستون | قاشق غذاخوری |
آرد | تا خمیر به دست آید |
پودر | قاشق چای خوری |
مایع | نصف لیوان |
کره | پنجاه گرم |
شکر برای | قاشق غذاخوری |
آب پیاز | نصف لیوان |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
کل زمان پخت و پز: |
مشاوره: (مجموعه روغن و روغن مایع 2 گرم است)
چگونه می توانم نان رمضان درست کنم
تمام مواد باید به دمای محیط برسند. مواد سرد و گرم به خوبی کار نمی کنند.
خمیر را با آب ولرم و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کرده و با درب (1 دقیقه) کنار بگذارید.
تمام مواد را در یک کاسه به جز آرد بمالید تا آن را یکسان کنید.
خمیر را به مواد تشکیل دهنده اضافه کرده و دوباره چنگال کنید. به تدریج آرد را اضافه کنید تا یک خمیر نرم بدست آورید و چسب نباشد.
خمیر را در یک مکان گرم بپوشانید تا حجم خمیر (1 ساعت) دو برابر شود. بعد از اینکه خمیر را منفجر کردید ، خمیر را برای چند ثانیه بپزید.
سینی فر را چرب کرده و نیمی از خمیر را با دست خود باز کنید. ما خمیر را تقریباً به اندازه یک سانتی متر باز می کنیم.
بقیه خمیر را با رول های باریک با فاصله و در کمر یا هر شکل دیگر درست کنید و روی خمیر قرار دهید.
به نان تبریز رمضان آن را با مخلوطی از زرده تخم مرغ و کمی زعفران و 2 قاشق غذاخوری شکر پودر و 2 قاشق غذاخوری کره مایع و چاشنی با کنجد ، آجیل و بادام درست کنید.
ما حدود نیم ساعت به او استراحت می دهیم. این تعطیلات دوم به نان نیاز دارد.
سینی را در فر از قبل گرم شده در 2 درجه قرار دهید. زمان پخت و پز 1 تا 2 دقیقه است. البته بستگی به اجاق دارد.
بعد از پخت زرق و برق نان تبریز رمضان عسل (عسل گرم) را رقیق کنید و پودر بادام زمینی یا گیل را بپاشید.
جان