مقدار قند طبیعی در آجیل
آجیل های طبیعی و خام مقادیر بسیار کمی قند طبیعی دارند. هنگام خرید آجیل آنلاین ، توجه داشته باشید که انواع مختلفی از آجیل مانند بادام ، آجیل ، فندق ، تپانچه و بادام مقدار کمی قند دارند که به طور طبیعی در ترکیب آنها وجود دارد. این مقدار قند بسیار کمتر از مقدار قند موجود در میوه و سایر غذاهای شیرین مانند 2 گرم (اطراف تعداد انگشت شماری از بادام) است که حاوی حدود 2 گرم قند طبیعی است. همین مقدار حتی برای آجیل کمتر است ، در حالی که بادام و پسته کربوهیدرات و شکر بیشتری دارند ، اما در مقایسه با غذاهای چربی زیاد بسیار کم است.
مقایسه آجیل با سایر غذاها
اگر آجیل را با سایر میان وعده ها ، مانند میوه های خشک ، شیرینی و شکلات مقایسه کنیم ، می فهمیم که آجیل به طور طبیعی کربوهیدرات و شکر کمتری هستند. این ویژگی آجیل را به گزینه خوبی برای کسانی که می خواهند مصرف قند را کاهش دهند تبدیل می کند.
به عنوان مثال ، 2 گرم کشمش حاوی حدود 2 گرم قند است ، در حالی که همان مقدار آجیل یا بادام کمتر از 5 گرم شکر دارند. این تفاوت نشان می دهد که آجیل یک صبحانه سالم تر با تأثیر کمتری بر میزان قند خون است.
سطح آجیل و قند فرآوری شده
برخی از آجیل های فرآوری شده حاوی شکر اضافه می شوند. مانند:
- آجیل های پخته شده با عسل معمولاً با شیرین کننده ها طعم دار می شوند و این باعث افزایش شکر آنها می شود.
- آجیل شکلات یا کارامل حاوی یک پوشش شکلات یا کارامل است که حاوی قند زیادی است.
- آجیل معطر مانند بادام و بادام زمینی که با شکر یا ادویه های شیرین ترکیب شده اند ، قند بیشتری دارند.
- مغزهای مورد استفاده در آجیل های ترکیبی موجود در بازار گاهی اوقات با میوه های بسیار خشک مانند کشمش و زغال سنگ همراه است که باعث افزایش سطح قند می شود.
تأثیر آجیل بر قند خون
اگرچه آجیل مقدار کمی قند طبیعی دارد ، اما به دلیل فیبر ، چربی های سالم و پروتئین ، تأثیر آن بر قند خون بسیار کمتر از غذاهای پر کربوهیدرات است. بنابراین ، آجیل برای افراد مبتلا به دیابت یا افرادی که به دنبال تثبیت قند خون خود هستند ، انتخاب مناسبی است.
مطالعات نشان داده است که استفاده منظم از آجیل باعث افزایش حساسیت به انسولین می شود و به تنظیم سطح قند خون کمک می کند. این به دلیل مواد مغذی موجود در آجیل ، از جمله فیبر ، چربی های سالم و ترکیبات آنتی اکسیدان است.
بهترین گزینه ها برای مصرف
برای مزایای آجیل و جلوگیری از قند اضافی توصیه می شود:
- از آجیل خام بدون افزودنی استفاده کنید.
- از خرید آجیل پوشیده از شکر ، عسل یا پوشش های شیرین خودداری کنید.
- اگر می خواهید آجیل طعم دار مصرف کنید ، با استفاده از دارچین یا پودر کاکائو ، طعم و مزه خود را در خانه اضافه کنید.
- ترکیبی از آجیل با غذاهایی مانند ماست کم یا میوه کم به عنوان توت فرنگی یک صبحانه سالم و متعادل ایجاد می کند.
پایان
به طور کلی ، آجیل های طبیعی مقدار کمی قند دارند و می توانند در رژیم غذایی افراد مختلف به عنوان یک صبحانه سالم و مغذی گنجانده شوند. مصرف آجیل فرآوری شده که به شکر اضافه می شوند باید بیشتر مراقب باشند. اگر به دنبال کنترل مصرف قند هستید ، انواع آجیل خام و طبیعی را انتخاب کنید تا از خواص بی نظیر آنها لذت ببرید. همچنین استفاده از آجیل در رژیم غذایی به بهبود سلامت کلی بدن ، کنترل سطح قند خون و کاهش خطر بیماری های مزمن کمک می کند.