قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی های جهان است و میلیون ها نفر در روز از آن استفاده می کنند. بسیاری از افراد قهوه را به عنوان منبع انرژی مصرف می کنند و تمرکز خود را افزایش می دهند. اما برای جلوگیری از عوارض جانبی باید استفاده از آن متعادل باشد.
قهوه می تواند از جذب طبیعی آنتی بیوتیک ها و همچنین بیماری های آلزایمر ، دیابت ، فشار خون بالا و پوکی استخوان جلوگیری کند. هوی آنگمیلتون ، داروساز از مرکز پزشکی دانشگاه مینسوتا ، به دیلی میل توضیح داد.
به گفته این متخصص ، مصرف هر نوشیدنی کافئین می تواند انسولین و قند خون را افزایش دهد. این می تواند اثربخشی داروهای دیابت مانند متفورمین را کاهش دهد. توصیه می شود چنین داروهایی با قهوه ، خامه و شکر مصرف شوند.
داروساز همچنین توصیه کرد که از ترکیب قهوه و چای با آنتی بیوتیک خودداری کنید. از آنجا که این داروها می توانند متابولیسم کافئین را کاهش دهند. این منجر به افزایش طولانی در سطح ماده موجود در خون می شود که منجر به افزایش ضربان قلب و عصبی می شود. اثرات کافئین همچنین ضربان قلب شما را افزایش می دهد ، که برای کسانی که داروهای فشار خون مصرف می کنند مطلوب نیست.
این متخصص توصیه می کند 2 ساعت قبل یا 2 ساعت پس از نوشیدن قهوه ، داروهای آلزایمر را مصرف کنید. آنها در کنار هم ، تأثیر سد خون (جداکننده بین مایع خارج سلولی مغز در سیستم عصبی مرکزی و جریان خون گردش خون به بدن) را افزایش می دهند و دستیابی به مواد فعال به مغز را دشوار می کند.
کافئین همچنین می تواند جذب مناسب پوکی استخوان ، بیماری استخوان متابولیک را مختل کند. این پزشک توصیه می کند که از قهوه یا خوردن حدود دو ساعت پس از مصرف این داروها اجتناب کنید.
روزنامه نگار