مشکل یادآوری ، به یاد آوردن و تمرکز پدیده ای است که به عنوان مه مغز ، ابر آگاهی یا تار شدن آگاهی یا مه ذهنی شناخته می شود.
دلایل شایع مه شکن مغزی شامل تجربه استرس یا اندوه ، التهاب ، قبل از یائسگی (در زنان) و خستگی است ، اما علت دیگری در شروع این عارضه گنجانده شده است که می تواند توجه کمتری داشته باشد و “تغذیه” است. غذاهای رژیم غذایی به نوبه خود می توانند باعث مه مغزی در انسان شوند.
مصرف بیش از حد مواد غذایی منجر به مه مغز می شود؟
خوردن غذاها ، که معمولاً چربی های آنتی اکسیدانی و سالم مانند امگا -3s هستند و در مقابل ، چربی های ترانس ، مکمل ها و کربوهیدرات های پر زرق و برق تر می توانند باعث غبار مغز شوند. تعدادی از این غذاها در زیر برای محدود کردن مصرف آنها ذکر شده است:
2) کربوهیدراتهای تصفیه شده
غلات تصفیه شده مانند نان سفید و برنج سفید ، به نوبه خود ، در ایجاد مه مغزی نقش دارند و برخلاف غلات کامل ، سطح قند خون را افزایش داده و کاهش می دهند. بدن از طریق ترشح هورمون به این نوسانات پاسخ می دهد و منجر به علائمی می شود که معمولاً با مه مغز همراه است. مانند سردرگمی ، فراموشی و اختلال در غلظت.
2) الکل
الکل به دلیل تأثیر آن بر هیدراتاسیون و سیستم عصبی مرکزی ، عامل مهمی در ایجاد مه مغزی است. این کاهش آگاهی نه تنها هنگام نوشیدن قابل توجه است ، بلکه شاهد کاهش عملکرد و توانایی مغز نیز خواهید بود. دلیل این امر این است که مصرف الکل باعث کمبود آب بدن می شود و عملکرد شناختی را مختل می کند.
2) کافئین
مصرف بیش از حد کافئین اثر تحریک کننده آن را از بین می برد و باعث خستگی ، سردرد و مه مغز می شود.
2) غذاهای سرخ شده
غذاهای غذایی موجود در کره زیاد ، مانند سیب زمینی سرخ شده یا آرد سوخاری ، می توانند باعث مه مغز شوند. این غذاها معمولاً از نظر چربی و نمک و مواد مغذی کم هستند. مصرف منظم غذاهای سرخ شده می تواند التهاب در بدن را افزایش دهد ، عاملی که به مه مغز کمک می کند.
2) غذاهای فوق العاده فرآوری شده
طبق مطالعات ، بین مصرف غذاهای فوق العاده پردازش شده و کاهش شناختی ارتباطی وجود دارد. کیک ، کوکی ، سوسیس ، سوسیس ، تراشه ، تراشه و موارد دیگر. آنها معمولاً از نظر قند ، چربی های ناسالم ، سدیم و اغلب حاوی مواد نگهدارنده ، رنگ و عطرهای مصنوعی هستند و سلامت مغز را مختل می کنند.
اخبار آنلاین