آویشن یکی از مفیدترین سبزیجات معطر است که از پخت و پز استفاده های زیادی دارد.
بد نیست بدانید که آویشن به طور گسترده در غذاهای ایتالیایی و فرانسوی مورد استفاده قرار می گیرد و بسیاری از کشورها از خاورمیانه از این سبزی معطر در غذاهای خود استفاده می کنند.
استفاده از آویشن ممکن است نیاز به مصرف نمک در غذاها را کاهش دهد. عطر غالب Thyme باعث افزایش کیفیت مواد غذایی می شود و این ویژگی می تواند نیاز به مصرف بیش از حد نمک هنگام پخت و پز را کاهش دهد.
مهمترین کاربردهای آویشن برای پخت و پز موارد زیر است:
1. گوشت را طعم دهید
در بسیاری از دستور العمل های فرانسوی و ایتالیایی ، آویشن از آویشن برای طعم گوشت قرمز و مرغ استفاده می کند. بسیاری از سوپ ها و غذاهای فرانسوی همچنین حاوی پودر آویشن تازه یا آویشن هستند. در پخت و پز ایتالیایی ، از پودر یا آویشن برای نوسازی طعم پیتزا حاوی گوشت و مرغ استفاده می شود. برای انجام این کار ، پس از انتخاب همه لایه های پیتزا ، باید مقداری آویشن یا آویشن را در بالای پیتزا بریزید. برای استفاده از آویشن در غذاها یا سوپ های گوشتی ، می توانید آویشن تازه را با شاخه درون سوپ بریزید یا تغذیه کنید و شاخه آویشن را در انتهای پخت جدا کنید.
2. طعم خورش را
آویشن در گروه سبزیجات دیررس است. اگر می خواهید از آویشن جدید در گوشت یا غذای مرغ استفاده کنید ، توصیه می کنیم برگهای آویشن را از ابتدای پخت تا تابه بریزید تا عطرهای آنها به خوبی آزاد شده و به خوبی پخته شود. اگر هنگام تهیه غذا از پودر آویشن استفاده می کنید ، بهتر است در 5 دقیقه آخر پخت ، این پودر معطر را به غذا اضافه کنید.
1. مزه
شما می توانید از آویشن در غذاهای مختلف مانند ماکارونی ، لوبیا ، پیتزا مخلوط ، لازانیا و هر گوشت دیگری که حاوی خرد شده یا حتی سویا است استفاده کنید. برای این منظور ، می توانید بعد از خاموش کردن گرما ، پودر آویشن را به گوشت اضافه کنید تا عطر آن را حفظ کنید.
نگهداری مناسب آویشن
در غذاهای مختلف می توانید از آویشن تازه یا پودر استفاده کنید. آویشن جدید به مدت 2 تا 5 روز در یخچال ادامه می یابد و سپس چسبناک می شود. بنابراین بهتر است که آویشن تازه را همانطور که لازم دارید خریداری کنید و اگر آویشن زیادی دارید ، حتما آن را خشک کنید. آویشن خشک شده را می توان تا 5 سال در ظرف بسته ذخیره کرد و عطر آن را حفظ کرد.
اخبار آفتاب