مجله اینترنتی گیمیس

کلسیم‌ ساز ترین میوه

انجیر خشک یکی از تازه ترین و خشک ترین میوه ها است که تازه و خشک مصرف می شود و به رنگ سبز و قرمز در بازار موجود است. این میوه از صدها دانه با پوسته نرم تشکیل شده است و به عنوان یکی از خوشمزه ترین مواد مغذی و آجیل شناخته می شود. به طور کلی ، انجیر خشک توسط انجیر سبز و قرمز تازه ایجاد می شود.

در اینجا نحوه خشک کردن این خصوصیات خوشمزه و متفاوت ، با استفاده از روشهای صنعتی و سنی آورده شده است. البته ، یک درخت انجیر خشک نیز وجود دارد و محصولات آن برای مصرف کنندگان کاملاً خشک است. به عنوان مثال ، دسترسی به شکل تازه امکان پذیر نیست. در طول سال اما می توان با تهیه انجیر خشک در فصول و از بین بردن بسیاری از اختلالات و مشکلات از طریق خواص انجیر خشک استفاده کرد.

در هر 2 گرم انجیر خشک 2 کالری وجود دارد.

خواص انجیر خشک

افزایش قدرت استخوان و مفصل: کلسیم در انجیر خشک به طور قابل توجهی به افزایش تراکم استخوان و مفاصل کمک می کند و درصد پوکی استخوان را که به عنوان منبع کلسیم نامیده می شود ، به حداقل می رساند.

کاهش سریع وزن با انجیر خشک: همانطور که گفته شد ، انجیر از نظر فیبر زیاد است و با کاهش احساس گرسنگی در فرد ، این باعث می شود وزن به سرعت کاهش یابد.

پیشگیری از پیری پوست و ریزش مو: چین و چروک صورت و ریزش مو عوارض شایع سن است. در همین راستا ، انجیر خشک با توجه به استفاده از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی ، ضمن بهبود سلامت پوست و مو ، از چین و چروک و ریزش مو جلوگیری می کند. البته کیفیت و تأثیر خواص انجیر خشک به عوامل مختلفی از جمله میراث ، سن ، شرایط کار و نوع آب و هوای اقامت بستگی دارد.

بهبود حافظه بهبود عملکرد مغز و جلوگیری از بیماری آلزایمر: آنتی اکسیدان در انجیر خشک عملکرد حافظه را بهبود می بخشد و استرس ناشی از استرس برای مغز را کاهش می دهد. بر این اساس ، با استفاده صحیح از انجیر خشک ، پلاک با بیماری آلزایمر کند می شود ، بنابراین خطر بدتر شدن آلزایمر و مغز را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

کاهش سطح قند خون در دیابتی ها: برخی از افراد معتقدند که طعم شیرین انجیر خشک سطح بالای قند آن را نشان می دهد. با این حال ، این مورد نیست و انجیر خشک به طور قابل توجهی سطح قند خون را کاهش می دهد ، زیرا ویتامین E ، استرول ، تانن و سایر ترکیبات فنلی وجود دارد. بر این اساس ، یکی از خواص انجیر خشک به کاهش قند خون و تنظیم سطح انسولین در بدن اختصاص یافته است.

خواص انجیر خشک برای معده

انجیر خشک یک دسته از رفتار خوب است و از بهترین عملکرد بدن و سلامت گوارشی خواص بسیار خوبی دارد. استفاده مداوم از انجیر خشک برای بهبود فرآیند هضم مناسب است و معده و روده ها را از هرگونه عفونت ، باکتری ها و قارچ ها پاک می کند. در حقیقت ، فیبر موجود در این میوه خصوصیات انجیر خشک را برای معده دو برابر می کند و عملکرد روده را بهبود می بخشد. بنابراین مصرف انجیر باعث جذب ، جذب مواد مغذی و آزاد شدن سایر مواد مضر می شود و دیگر یبوست دردناک و طولانی مدت را نمی بینید.

با توجه به اینکه بسیاری از مشکلات بدن از دستگاه گوارش سرچشمه می گیرد و بیشترین آسیب به معده است. از انجیر خشک استفاده کنید و حداقل 1 تا 2 شکل در روز بخورید. اگر به دلیل مشکلات دندان قادر به جویدن انجیر خشک نیستید ، آن را درون آب پرتاب کرده و یک یا دو ساعت آن را بخورید. این باعث می شود انجیر نرمتر شود و فرآیند جویدن را برای بدن راحت تر می کند.

مزایای انجیر خشک در گلاب

گاهی اوقات خشکی انجیر باعث می شود افراد از خوردن غذا خودداری کنند. در چنین مواردی ، قرار دادن انجیر خشک شده در آب و گلاب می تواند این مشکل را حل کند. از آنجا که گلاب دارای خاصیت ملین و آرام بخش است ، قرار دادن انجیر خشک قطعاً خواص خشک شده شکل را افزایش می دهد. آنها برای درمان مشکلات دستگاه گوارش و یبوست از انجیر خشک شده در گلاب استفاده می کنند.

این ترکیب قدرتمند و عالی اغلب برای کودکان و سالمندان که معده های با شکوه تر و سیستم های گوارشی دارند ، استفاده می شود. برای آرام کردن معده و درد روده ، می توانیم روند هضم و درمان کامل یبوست را مشاهده کنیم. البته افراد دیگر نیز می توانند از این ترکیب خوشمزه استفاده کنند.

شایان ذکر است که بیش از مصرف این جوشانده باعث اسهال می شود. بنابراین ، از مزایای بهبود معده و سایر قسمت های دستگاه گوارش استفاده کنید.

فواید انجیر خشک برای روده

آنتی اکسیدان ها و ویتامین های C و E ، که در انجیر خشک یافت می شود ، عملکرد روده را بهبود می بخشد و حرکات آن را افزایش می دهد. به همین دلیل ، روند بلع و هضم آسانتر و سریعتر است. به عبارت دیگر ، با بهبود حرکات روده ، انتشار مواد مضر از بدن نیز بهتر خواهد بود و دیگر نمی بینید یبوست طولانی مدت.

هنگامی که احساس می کنید سیستم گوارشی شما ، به ویژه روده ها ، به درستی کار نمی کند ، شما را به یاد خواص انجیر خشک در ذهن خود می اندازید. برای آشنایی خود با استفاده مناسب و مناسب از انجیر خشک ، مشکلات و اختلالات روده و سایر قسمت های دستگاه گوارش را برای مدت کوتاهی درمان کنید.

مزایای انجیر خشک برای پوست و مو

انجیر خشک پوست را با ویتامین C کافی ، ویتامین E و کلسیم تقویت می کند. علاوه بر این ، آنتی اکسیدان های FIG خشک همچنین رادیکال های آزاد شده را تمیز کرده و در نتیجه از استرس اکسیداتیو جلوگیری می کنند. به این ترتیب ، پوست از چنین آسیب هایی ایمن است و باعث ایجاد چین و چروک نمی شود.

عصاره خشک این شکل همچنین دارای ضد کلوچه و خاصیت ضد التهابی است. بر این اساس ، با کاهش ملانین ، پوست باعث آب در تمام منافذ می شود و نشاط و سرزندگی پوست را به همراه دارد. شایان ذکر است که در بعضی موارد افراد از انجیر خشک به عنوان ماسک برای درمان انواع لکه ها و آکنه روی صورت استفاده می کنند. در صورت تمایل همیشه می توانید پوستی پر جنب و جوش ، شفاف و زیبا داشته باشید.

خواص انجیر خشک در طب ایرانی

انجیر یکی از میوه های خوشمزه و مغذی در طب سنتی توجه بسیاری از پزشکان را به خود جلب می کند. علاوه بر این ، قرآن کریم ذکر شده است. این خصوصیات بی شماری از انجیر سبز خشک و قرمز را نشان می دهد.

ارزش غذایی هر 2 گرم انجیر تازه 2 کالری است. در حالی که ارزش غذایی همان مقدار (1 گرم) انجیر خشک 2 کالری است. این نشان دهنده افزایش خواص و انرژی انجیر خشک است. بنابراین ، در صورت لزوم سعی کنید تا حد ممکن از یک انجیر خشک استفاده کنید.

همچنین برای بهبود عملکرد معده و روند هضم و جذب مواد مغذی در دستگاه گوارش ، از بین بردن هضم و افزایش اشتها ، بهبود متابولیسم و ​​جذب حداکثر مواد مغذی و مواد معدنی برای افزایش خون زنان شیردهی ، درمان مشکلات معده و تسکین کامل یبوست برای بهبود عملکرد تخمدان ها و پاکسازی رحم قبل و بعد از قاعدگی بسیار مفید است ، در اختیار بدن قند و کاهش خطر ابتلا به دیابت قرار می گیرد.

انجیر خشک دارای خواص و مزایای بالقوه زیادی برای سلامت انسان است. از بهبود هضم تا درمان شدیدترین بیماری ها با استفاده از خواص خشک شکل قابل درمان است. بنابراین ، آشنایی با مزایای انجیر خشک و همچنین نحوه استفاده صحیح از آن ، بی اثر نخواهد بود و می تواند بسیاری از بیماری ها و اختلالات مانند یک استراتژی کلیدی را بهبود بخشد. از آنجا که پیشگیری و کنترل دو اصل مهم برای درمان بسیاری از بیماری ها است ، هرگونه تغییر در اشتها ، عملکرد دستگاه گوارش ، قلب ، اعصاب و غیره را انجام دهید.

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Still hungry? Here’s more