همه ما احتمالاً در یک دوره زندگی آکنه داریم. جوش هایی که روی صورت یا قسمت های دیگر بدن ظاهر می شوند. هیچ کس آنها را دوست ندارد. به خصوص هنگامی که ارتباط مستقیم وی با کاهش خود و تعاملات اجتماعی نیز به طور فزاینده ای شکوهمند است.
اما بهتر است بدانید که آکنه یک بیماری شایع پوست است و تقریباً 5 ٪ از جمعیت جهان با آن می جنگند. عوامل زیادی در ایجاد آکنه وجود دارد ، از جمله تولید سبوم و کراتین ، باکتری های آکنه ، هورمون ها ، منافذ مسدود شده و التهاب.
رابطه رژیم غذایی و آکنه همیشه بحث برانگیز بوده است ، اما مطالعات اخیر نشان می دهد که رژیم غذایی می تواند نقش مهمی در ایجاد آکنه داشته باشد. در این مقاله ، ما به 5 ماده مغذی که باعث آکنه می شوند نگاه می کنیم و در مورد اهمیت کیفیت رژیم غذایی بحث می کنیم.
1. شکر و شکر ، رفقای دائمی از بیماری های پوستی
آخرین مطالعه نشان می دهد که افراد مبتلا به آکنه نسبت به افرادی که آکنه دارند یا ندارند ، کربوهیدرات بیشتری مصرف می کنند.
غذاهای ریچری کربوهیدرات شامل موارد زیر است:
– نان ، کراکر ، غلات یا دسرهای تهیه شده با آرد سفید.
– ماکارونی با آرد سفید
– نودل برنج سفید و برنج
– نوشیدنی ها و سایر نوشیدنی های شیرین
– شیرین کننده هایی مانند نیشکر و شربت افرا
یک مطالعه نشان داد که افرادی که به طور مکرر قندهای غیر ضروری مصرف می کنند ، احتمالاً آکنه دارند و افرادی که به طور مرتب شیرینی و کیک می خورند ، خطر بیشتری از آکنه دارند. دلیل این امر تأثیر کربوهیدراتهای تصفیه شده بر قند خون و سطح انسولین است. کربوهیدراتهای تصفیه شده به سرعت در جریان خون جذب می شوند و سطح قند خون را افزایش می دهند. این افزایش قند خون باعث افزایش سطح انسولین می شود که به رشد سلولهای پوستی سریعتر و افزایش تولید سبوم کمک می کند.
2. محصولات لبنی
هنوز مشخص نیست که چگونه شیر می تواند در ایجاد آکنه شرکت کند ، اما چندین تئوری در معرض دید قرار گرفته است. دو مطالعه نشان می دهد که بزرگسالانی که شیر یا بستنی مصرف می کنند به طور مرتب چهار بار بیشتر آکنه ایجاد می کنند. شیر سطح انسولین را افزایش می دهد ، که می تواند شدت آکنه را بدتر کند.
1. فست فود ، مظنون دائمی
هیچ یک از موارد فوق به اندازه رژیم غذایی غربی و فست فود نیست و با افزایش آکنه. عناصر فست فود مانند همبرگر ، بومیان ، سگ های داغ ، سیب زمینی سرخ کرده ، نوشیدنی های گازدار و لرزش شیر می توانند خطر آکنه را افزایش دهند.
1. امگا -3 غذاهای غنی
عامل دیگری که باعث آکنه می شود افزایش مصرف غذاهای مواد غذایی امگا -3 و کاهش غذاهای امگا -3 است. چربی های امگا ، مانند روغن سویا و ذرت ، به شرایط التهابی حرکت می کنند.
1 شکلات
برای چندین دهه ، مصرف شکلات برابر با آکنه بیشتر بوده است ، اما تحقیقات به اندازه کافی اثبات نشده است. یک مطالعه نشان داد که مردانی با استعداد آکنه که هر روز 2 گرم شکلات تلخ مصرف می کنند ، پس از تنها دو هفته ضایعات آکنه آنها افزایش می یابد.
1 مکمل های بدن سازی
این مواد منبع غنی از اسیدهای آمینه لوسین و گلوتامین هستند که می توانند سلولهای پوستی را سریعتر رشد و تقسیم کنند و می توانند در آکنه نقش داشته باشند.
1 غذاهایی که به آنها حساسیت دارید
ریشه آکنه یک بیماری التهابی است و همه مواردی که التهاب شعله در بدن شما می تواند باعث آکنه شود. آلرژی های تغذیه ای می توانند مولکول ها را قبل از التهاب در خون افزایش داده و آکنه را تشدید کنند.
در عوض چه چیزی باید بخورم؟
اگرچه غذاهای مورد بحث در مورد آکنه می توانند به آکنه کمک کنند ، غذاها و مواد مغذی دیگری نیز وجود دارند که می توانند به پاکسازی پوست کمک کنند.
اینها شامل:
اسیدهای چرب امگا -3: مصرف ضد التهابی و منظم با کاهش خطر آکنه همراه است.
پروبیوتیک ها: ایجاد یک روده سالم و متعادل در میکروبیوم ، که با کاهش التهاب و کاهش خطر آکنه همراه است.
– چای سبز: حاوی پلی فنول است که با کاهش التهاب و کاهش تولید سبوم همراه است.
زردچوبه: حاوی پلی فنول ضد التهابی است که می تواند به تنظیم قند خون و بهبود حساسیت به انسولین کمک کند.
ویتامین های A ، D ، E و روی: نقش مهمی در سلامت پوست و ایمن سازی ایفا می کنند و می توانند به جلوگیری از آکنه کمک کنند.
رژیم های مدیترانه ای به سبک: میوه ، سبزیجات ، غلات کامل ، لوبیا ، ماهی و روغن زیتون با کاهش شدت آکنه همراه است.
اخبار بهداشتی