مارس زمان تهیه شیرینی های خوشمزه است. طعم های طعم و مزه همچنین دوست دارند شیرینی درست کنند ، همراه با چیزهایی مانند لرزش خانه و تمیز کردن خانه ، برای پیچیدن عطر هل ، وانیل و شیرینی های داغ و بوی شناسه. شیرینی های تهیه شده برای Nowruz معمولاً ریز و رنگی با کره ای مختلف کره ای ، وانیل ، شکلات ، آجیل و غیره هستند. آب میوه یک سکوی خوشمزه و معتبر است که معمولاً در طول نوروز ، جشن ها و عروسی ها پخته می شود. این کیک ، که نوعی آرد است ، به راحتی پخت و پز می شود و می توانید به راحتی این شیرینی های خوشمزه و زیبا را نروز بپزید ، بنابراین ما را چگونه آب خوشمزه تهیه کنید.
ترکیبات
روغن جامد: 1 گرم
کره: 1 گرم
پودر شکر: 1 گرم
ماست شیرین: 1 قاشق غذاخوری.
کمی تخم مرغ: 1
آرد شیرینی سفید: 1 گرم
آرد برنج: 1 گرم
پودر بیکینگ: یک چهارم قاشق غذاخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
برای تهیه این شیرینی خوشمزه ، ابتدا کره ای را که به محیط می رسد مخلوط کرده و با کره جامد نرم می شود ، سپس پودر شکر را اضافه کرده و برای چند دقیقه با یک میکسر دستی یا دست مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ، ماست و وانیل را اضافه کرده و با یک میکسر دستی مخلوط کنید تا به طور مساوی درست شود. حالا آرد شیرینی ، آرد برنج و پودر بیکینگ را مخلوط کرده و به تدریج به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر منسجم و حتی ایجاد شود. خمیر را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کنید ، سپس از یخچال خارج شوید. خمیر را کمی شبیه یک گردو کوچک برداشته و در قابلمه قرار دهید. بهتر است سینی را به مدت 5 دقیقه در فریزر قرار دهید ، سپس فریزر را لمس کرده و گلوله ها را با شیرینی برنجی یا هر مهر و موم خود ببندید. حالا تخته های شیرینی را به مدت 1 تا 2 دقیقه در فر 2 گرم گرم شده قرار دهید تا شیرینی را تهیه کنید. پس از پختن ، صبر کنید تا کیک کامل خنک شود ، سپس از سینی خارج شوید. برای تزئین این شیرینی ، می توانید مقداری شکر را روی شیرینی ببندید ، بنوشید.
نکات مهم
ـ پودر شکر باید از شکر تهیه شود. یعنی شما شکر پودر شده اید. اگر قند را خرد کنید ، هرگز شکر کمی زمین نخواهد بود. پودر شکر یک پودر قند نرم است که آرد نرم است. توجه داشته باشید که پودر شکر پس از مدتی در کیسه یا ظرف می تواند جامد شود. بنابراین ، قبل از افزودن آن به شیرینی ها ، حتماً با گوشت روغن کاری کنید و سپس الک کنید.
نکته مهمی که باید در هنگام آرد در نظر داشته باشید کیفیت آرد موجود در بازار است که متفاوت است. به همین دلیل ، کیفیت آرد ممکن است کمتر یا بالاتر از مقدار ذکر شده در دستور العمل باشد. بنابراین هنگام اضافه کردن آرد به این موضوع توجه کنید. اگر می بینید که شیرینی ها سفت شده اند. اما هنوز برخی از آرد ها وجود دارد. یعنی آردی که اضافه کردید کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر با دستور عمل کردید ؛ اما فکر می کنید مواد شما هنوز به غلظت رسیده است. این بدان معنی است که شما باید کمی آرد اضافه کنید. بنابراین شما همیشه مقدار آرد ذکر شده در دستور را تهیه می کنید. اکنون این مقدار به دلیل کیفیت آرد می تواند افزایش یا افزایش یابد.
ـ برای شیرین کردن آرد ، بهتر است از روغن های خاص آرد موجود در فروشگاه های کره استفاده کنید و چربی های آنها برای آرد است. اگر به این روغن دسترسی ندارید ، از روغن نباتی جامد استفاده کنید. توجه داشته باشید که شما هرگز از روغنهای شیرینی پزی موجود در لوازم شیرینی پزی استفاده نمی کنید. زیرا باعث خشکی می شود. توصیه می کنیم از روغن ایجاد شده از آرد استفاده نکنید ، حتما از مخلوطی از روغن نباتی و شیرینی پزی استفاده کنید.
ـ بهتر است شیرینی هایی را که کره در ظرف بسته و در یخچال دارند ، نگه دارید.
دور