مجله اینترنتی گیمیس

دستور پخت ناهار آخر هفته با عطر و بوی شیراز


دستور پخت ناهار آخر هفته با طعم شیراز

“من با تو می درخشم” – ته چین یکی از اصیل ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که با مواد مختلفی تهیه می شود. مرغ و بادمجان تهین نسخه خوشمزه این غذاست که ریشه در فرهنگ غذایی شیراز دارد.

این غذا با ترکیب بی نظیر مرغ، بادمجان و برنج طعمی مطبوع و ظاهری جذاب دارد. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه را مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.

مواد مورد نیاز

برنج: 4 پیمانه

مرغ: نصف مرغ متوسط

پیاز: 2 عدد

ماست: 1.5 فنجان

بادمجان: 3 عدد متوسط

بربری: 200 گرم

شکر: 3 قاشق غذاخوری

گلاب: 2 قاشق غذاخوری

آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ: 2 عدد

زعفران پخته: به مقدار دلخواه

روغن: ته آن نصف فنجان

نمک، فلفل: به میزان دلخواه

خلال پسته و بادام: به اندازه کافی

زردچوبه: به اندازه کافی

دستور پخت

تهیه مواد اولیه

برنج: برنج را از شب قبل خیس کنید.

بادمجان ها: بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه ای برش دهید و در آب نمک خیس کنید تا تلخی آن گرفته شود.

مرغ: مرغ را بپزید و ریش ریش کنید.

پیاز: پیاز را خلال کرده و تفت دهید.

زرشک: زرشک را بشویید و با شکر تفت دهید.

آماده سازی مواد اولیه

مرغ و ماست را مخلوط کنید: مرغ ریش ریش شده را با ماست و زعفران مخلوط کنید.

مخلوط زرده: زرده ها را با ماست، روغن، آبلیمو، گلاب و ادویه ها مخلوط کنید.

مخلوط برنج: نیمی از برنج را با مخلوط زرده تخم مرغ مخلوط کنید.

پوست ها را در قابلمه بچینید

لایه اول: کف یک قابلمه را چرب کرده و مخلوط برنج را داخل آن بریزید.

لایه دوم: زرشک تفت داده شده روی برنج ریخته می شود.

خمیر سوم: مخلوط مرغ و ماست را روی زرشک ها بریزید.

لایه چهارم: یک لایه بادمجان سرخ شده روی مرغ قرار می گیرد.

لایه پنجم: باقی مانده برنج را روی مواد بریزید.

برشته کردن پایین

قابلمه را روی اجاق بگذارید و بپزید تا بجوشد.

پس از تمام شدن کامل، قسمت پایین را برگردانید.

دکوراسیون

ته چین تمام شده را با زرشک، خلال پسته و بادام تزئین کنید.

نکات مهم

برای چیدمان پیچیده تر می توانید از قالب های جداگانه استفاده کنید.

برای رنگ کردن قسمت پایین چانه می توانید از زعفران بیشتری استفاده کنید.

برای طعم بهتر می توانید از کمی پودر دارچین یا رزماری استفاده کنید.

تهینی با مرغ و بادمجان یک غذای بسیار خوش طعم و جشن است که برای مهمانی ها و مجالس خاص بسیار مناسب است. با رعایت این دستور ساده می توانید یک تاچین بی نظیر را در خانه تهیه کنید.

منبع: بهترین



Source link

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Still hungry? Here’s more